ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Hvis alt andet slår fejl, så skyd skylden på ham, der ikke taler engelsk.
Homer Simpson

Annoncering

Generelt
Specifikationer
Kategorier & Artikler
ZoomRoom


"Resultatet af vores samarbejde med ZoomMagazine i forbindelse med en kampagne og en konkurrence var ikke til at tage fejl af. Målretningen og kønsopdelingen på sitet gør det nemt og overskueligt at planlægge kampagner der giver resultater. Den konkurrence vi afholdte gav virkelig fin respons, og kvaliteten af de deltagende var høj"
Fredrik Kinnunen,
Rejsefeber.dk

ZoomMagazine.dk

Danmarks bedste online livsstilsmagasin

Vores vision er at være brugernes foretrukne livsstilsmagasin på nettet. Derfor har vi fingeren på pulsen og sørger for at være up-to-date inden for de områder der interesserer vores brugere - og det kan I som annoncører drage fordele af. ZoomMagazine.dk er opdelt i flere forskellige kategorier. Dels for at give et godt overblik - og dels for at give brugerne mulighed for at læse lige præcis dét, der interesserer dem. Det betyder, at når I som annoncører vælger at markedsføre jer selv i en kategori som eksempelvis Personlig Pleje, Mode, Rejser eller Gadgets bliver jeres annonce set af de brugere, der har en specifik interesse indenfor dette område og derfor er åben overfor hvad I har at tilbyde dem.

ZoomMagazine.dk indeholder læsestof om alt hvad der vedrører den enkelte i hverdagen. Mode, personlig pleje, karriere, underholdning, elektronik, rejser, gastronomi, erotik og meget mere. Vi udnytter med flere daglige opdateringer, at internettet er et hurtigt medie, der appellerer til en bred målgruppe. Det skaber den nyhedsstrøm og de skift, som får brugerne til at besøge siden tit.

ZoomMagazine.dk henvender sig til både mænd og kvinder, heraf ZoomMan og ZoomWoman, i aldersgruppen 18-55 år. Brugerne er resultatorienterede, købestærke og betaler gerne prisen for at være i front, når det gælder nye trends. Et moderne syn på livet og en lyst til at være lige præcis der, hvor tingene sker, kendetegner brugerne på ZoomMagazine.dk.

Det er vigtigt for os, at I får så meget ud af jeres markedsføring som overhovedet muligt. Derfor foreslår vi, at vi i samarbejde med jer skræddersyr den bedste løsning til jeres kampagne, så budskabet når ud til de rette modtagere, på den rette måde og det rette tidspunkt.

Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       Artikeloversigt       RSS RSS feeds