ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Kunst er det, man ikke kan. Hvis man kunne, var det jo ingen kunst.
Storm P

Samsung S1 Mini

Samsung S1 Mini

Samsung S1 Mini lanceres nu på markedet. Det er en lille og let ekstern harddisk med glinsende kanter som indramning. Den vejer kun 91 gram og har målene 87 x 62 x 15 millimeter, hvilket kan sammenlignes med et visitkort, som normalt er 90 x 50 millimeter store. Trods sin størrelse indeholder den hele 120 GB, hvilket betyder, at S1 Mini har plads til en hel pladesamling, et bibliotek af dvd’er og en mængde fotoalbums. Samtidig. At den er så lille og smidig, gør den let at tage med. Der er nemt plads til den i håndtasken, jakkelommen eller i yderrummet på computertasken. Og så har den desuden et elegant ydre. S1 Mini sætter en helt ny standard for eksterne harddisks.

– Eksterne harddisks har traditionelt været et stationært alternativ til lagring af data. Store, klumpede, tunge og med behov for et ekstra el-stik. Samsung S1 Mini er præcis det modsatte; lille, smidig og let. Den får strøm via USB-stikket til computeren og er derfor perfekt at tage med, siger Henrik Lehd, salgschef for Samsungs Infosys-division i Danmark.

Samsungs ambition er at skabe løsninger for mobile anvendelsesmuligheder. At kunne surfe, arbejde og opleve uanset, hvor man er. S1 Mini er en del af denne mulighed. Takket være S1 Mini’s enkelhed bliver 120 GB hukommelse tilgængeligt, hvor man befinder sig. Den er let at tage med på rejser, forretningsmøder eller i andre tilfælde, hvor brugeren vil have adgang til store mængder data, såsom film eller billeder. Denne mobilitet stiller krav til sikkerheden. Uanset hvor forsigtig man er, findes der altid en risiko for, at tyven er på spil. Der har Samsung fundet på en løsning, som beskytter filerne fra at havne i de forkerte hænder. S1 Mini har nemlig indbygget kryptering.

– Som bruger kan du vælge at lægge dine filer i et åbent rum eller i et lukket og krypteret, hvor den eneste måde at få adgang til disse filer er ved at kunne adgangskoden. Dette gør i praksis S1 Mini uanvendelig for tyven. Dels kommer han ikke til at kunne slette de filer, der ligger på harddisken, og dels kan han ikke overføre filer til eget brug, siger Henrik Lehd.

Lagt på 12. februar 2009
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Menu
 UnderCover by LE KLINT
 GUBI
 Subaru
 Faber
 Natuzzi
 Andre artikler
Bose Portable Home Speaker
Bose Portable Home Speaker er en trådløs højttaler til hjemmet, en bærbar Bluetooth-højttaler og en stemmestyret højttaler i ét...
Læs mere
Mærk Bassen med Sonys nye WH-XB900N
Fordyb dig i bassen med de nye WH-XB900N trådløse høretelefoner fra Sony...
Læs mere
Samsung Galaxy Watch Active
Sundhed i hverdagen er mere end bare at tælle trin. Galaxy Watch Active tager en...
Læs mere
Huawei AI Cube
Højtalere med kunstig intelligens og en 4G-router behøver ikke være to forskellige devices. Huaweis nye AI Cube forener kvalitetslyd og...
Læs mere
Harman Kardon Citation
Harman Kardons nye Citation-serie er skabt til at fornøje både øjne og ører...
Læs mere
OnePlus Bullets Wireless
OnePlus introducerer nu deres nyeste høretelefoner Bullets Wireless...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds