ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Hvis alt andet slår fejl, så skyd skylden på ham, der ikke taler engelsk.
Homer Simpson

Valencia

Tyrefægterarenaen
Marked i Valencia

Valencia er Spaniens tredje største by og er beliggende lidt syd for Barcelona. Byen har mange spændende tilbud og står i skyggen af sin mere berømte storebror mod Nord. Men byen har de senere år formået at skabe sig et godt ry.

Det gamle centrum af byen er i enestående stand og al byens arkitektur af betydning står i dag i nyrenoveret og smuk stand. Med opførelse af det fantastiske Ciudad de las Artes y Ciencias har Valencia sat sig selv i centrum som en af Spaniens førende på det kulturelle område.

Dette er Valencia største turist attraktion og det er storslået. Centret er opdelt i 5 forskellige afdelinger – Indgangen, Operaen, Planetarium, Ekspetimentariet og Akvariet og de er alle et besøg værdigt. Operaen har samme charme som det mere berømte i Sydney og specielt akvariet er imponerende med 9 forskellige zoner – hvor du kan opleve pingviner, hvaler og du kan endda komme så tæt på hajerne, at du kan se deres tænder.

I centrum af byen finder du flere flotte seværdigheder. Katedralen er centralt beliggende i hjertet af byen på Plaza de la Virgen og udstiller malerier af den berømte maler Goya og mest berømt er den for at opbevare det bæger som det siges Jesus drak af ved den sidste nadver. Det gamle smukke markedet ligger ligeledes i centrum og er et af Europas ældste – her kan du købe dine friske råvarer til meget favorable priser og ligeledes opleve en helt speciel atmosfære.

Tyrefægterarenaen skal også besøges når du er I Valencia – hvis du ikke er til den slags – kan vi anbefale en rundtur bare for at opleve den smukke bygning. Tyrefægterarenaen er beliggende ved siden af togstationen. Valencia har mange muligheder og inden for de senere år har de tiltrukket flere store begivenheder, såsom Americas Cup, Formel 1 og Motor Grand Prix. Formel 1 bliver afholdt hvert år i August I havneområdet.

Den smukke strand Malvarrosa er beliggende 5 km fra centrum og har du ikke mod på en rask gåtur er der mulighed for at benytte Metroen. Hvis du vælger at besøge stranden så prøv endelig den verdensberømte Paella på en af de mange restauranter på strandpromenaden – Paella fås ikke bedre steder end her.

Lagt på 21. april 2014
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Spies
 Rejsefeber.dk
 Andre artikler
Bruxelles
Du behøver ikke være politiker for at tage til Bruxelles, for byen byder på meget mere end politik...
Læs mere
Berlin
Berlin byder på alt lige fra historiske seværdigheder og kunstmuseer i verdensklasse til masser af shopping...
Læs mere
 ZoomRooms
 Rejsefeber.dk
 Spies
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds