ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Det er en skam, at jeg ikke er sådan et vidunderligt menneske, som folk siger, jeg er, for verden kunne godt bruge nogen af den slags.
Alan Alda

Danskerne booker deres sommerferie senere


Sommerferien 2009 bookes ufortrødent. Blot bookes der tilsyneladende senere end tidligere. Danskerne har fået en kortere beslutningshorisont.

”Januar har været noget sløv, hvad gælder rejsebookinger på sommeren. Men den sidste uge af januar og begyndelsen af februar har budt på langt mere aktivitet. Mange danskere har tilsyneladende brugt årets første uger på at skabe sig et overblik over privatøkonomien efter finanskrisens og det nye års komme og konstateret, at der ikke er nogen nævneværdig forandring. Herudover er det – trods alt - stadigvæk flertallet af danskere, som er i arbejde. I disse uger nærmer vi os således de flotte sommersalgstal, som vi havde for et år siden, og det er imponerende. Danskerne er kommet senere i gang med at booke, men nu booker de”, konstaterer Jan Lockhart, adm. dir. hos Apollo.

De rejsemål, der efterspørges, er en blanding af meget prisvenlige og klassiske rejsemål. Hurghada i Egypten, som hører til de relativt billige rejsemål, ligger som nummer tre på danskernes favoritliste. Men de græske øer er også med, når danskerne booker sommerferie. Vestkreta stryger helt til tops, mens herlige Rhodos kommer ind som nummer fire. Tyrkiet, som sammen med Egypten hører til de prisvenlige lande, ligger med badebyen Alanya på andenpladsen.

”Danskerne har fået en kortere beslutningshorisont end for bare et år siden. Man holder øje med sin økonomi, og mange er nok lidt skræmte af al den dommedagssnak om fyringer, nedskæringer og konkurser. Man booker derfor senere, end man gjorde for et år siden. Men af sted skal man, for det er årets sociale højdepunkt for mange familier. Og hvor de græske perler indtog hovedparten af de første pladser sidste år, fordeler det sig nu mellem egyptiske, tyrkiske og græske rejsemål. Nogle foretrækker billige rejsemål, andre sværger stadigvæk til det klassiske Grækenland”, siger Jan Lockhart.

De mest populære rejsemål for sommeren 2009 er lige nu:
1. Vestkreta
2. Alanya
3. Hurghada
4. Rhodos
5. Mallorca

Lagt på 9. februar 2009
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Rejsefeber.dk
 Spies
 Andre artikler
Med luksustog gennem Rocky Mountains
Det vestlige Canada og det nordvestlige hjørne af USA er med sine...
Læs mere
Apollo Mondo Boutique
Den kommende sommer åbner Apollo dørene til et helt nyt hotelkoncept i deres Apollo Mondo-portefølje...
Læs mere
 ZoomRooms
 Rejsefeber.dk
 Spies
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds