ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Der hvor forandringens vinde blæser, bygger nogle mennesker læhegn, mens andre bygger vindmøller.

MYKITA Forår/Sommer kollektion 2009

MYKITA Forår/Sommer kollektion 2009

Se på storbyen med stil
Du er på vej ud ad døren i din lille, men hyggelige lejlighed i storbyen for at mødes med dine bedste venner. Byen er fyldt med den helt unikke atmosfære af afslappet udadvendthed og ægte livsglæde, som normalt er forbeholdt storbyer under mere sydlige himmelstrøg. Musikken lyder fra caféerne, og byen vrimler med glade mennesker i den sidste nye mode. Du har dit yndlingsoutfit på og dine nye briller fra MYKITA. Brillerne skiller sig ud fra de mange briller, der bliver båret rundt i gaderne. MYKITAs unikke brilledesign er nemlig til dig, som bruger briller som tilbehør til at opnå et unikt og personligt look.
MYKITA er placeret i Mitte, et af Berlins mest hippe kvarterer. Kvarterets kreative storbystemning går igennem MYKITAs design som en rød tråd. Denne sæson er MYKITA inspireret af stjerner fra filmens og jazzens verden. MYKITAs nye SS09 linier Metropolitan, Concord og Collection No.2. inkarnerer mærkets innovative design og fortsætter MYKITAs banebrydende stil inden for brilledesign.

Metropolitan
Metropolitan er en kollektion til den modeorienterede storbyboer, som opfatter de almindeligt tilgængelige solbriller som for diskrete. Kollektionen har fået en særlig ny overfladebehandling, som er helt unik i brilleverdenen. Det flade materiale får en tredimensionel dybde, som giver nyt liv til det flade metal. En anden innovation er grid overfladen, der minder om elementer fra gamle analoge kameraer, og som giver brillen et nyt, teknisk look. Modellen MARCELLO er opkaldt efter den italienske skuespiller Marcello Mastroianni. Brillen spiller på klassisk 60’er design i acetat med sit kraftige look; men det ultralette materiale giver maksimal komfort. GRACE stellet er inspireret af ikonet Grace Kelly. Selv om stellet virker kraftigt, vejer det nærmest ingenting. Stellet er i en 60’er stil og har et retro inspireret Riviera Chic look.

Concord
Concord linien henvender sig til et bredt publikum, der går efter enkle former med en sporty appeal. Concord fusionerer MYKITAS Collection No. 1 med en flad metalramme front og traditionelle acetat stænger. Denne sæson indeholder en nyfortolkning af den sporty wrap shape model SEAN, som går i fodsporene på den meget succesfulde sporty BC8 model fra tidligere kollektioner. Linien til kvinder er afslappet, feminin og moderne. De klassiske feminine stel får et sporty twist og er som skabt til kvinden med fingeren på pulsen. MYKITAs nye hængselkoncept giver kollektionen et nyt look og åbner op for et større spektrum af farver og en større fleksibilitet.

Collection No. 2
De mere flamboyante brillebrugere kan opfatte de almindelige versioner af disse modeller som super trendy trendmagere, mens de repræsenterer stilfulde solbriller for mindre vovehalse.
MYKITAS nye produktionsmetoder bringer denne kollektion ind i en moderne kontekst. Modellen INGRID er opkaldt efter den svenske filmstjerne Ingrid Bergman og genkalder en typisk 40’er form. Glassets runde form kombineret med en kraftig ramme illustrerer perfekt solbrillemodens tidlige år. HERBIE hylder den legendariske jazzmusiker Herbie Hancock, som var en inkarneret solbrille aficionado. Denne overdimensionerede ramme med sit klassiske 1960’er look er denne sæsons must-have item.

Den nye SS09 kollektion demonstrerer MYKITAS innovative evner og markerer samtidig et skel for MYKITA. MYKITA kombinerer traditionelt håndværk og banebrydende design med et intelligent resultat. MYKITA er gået fra at være et kultmærke til et brand til dig, som går efter et enestående formsprog i en unik kvalitet. Så hvis du søger det unikke design i det bedste håndværk og højteknologiske kvalitet, er MYKITA til dig. Med briller fra MYKITA er du klar til at springe ud i storbyen med alle dens tilbud, oplevelser og mennesker.

Lagt på 20. maj 2009
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Tiger of Sweden
 Bison
 Cottonfield
 Redgreen
 Pre End
 Peak Performance
 Andre artikler
Izipizi Briller
Izipizi er et fransk eyewear-brand, der laver briller, solbriller og...
Læs mere
Veganske sko
Det er ikke kun veganere, der efterspørger de veganske sko, også forbrugergruppen, der kaldes flexitarians ønsker alternativer...
Læs mere
Dr. Martens Worn Differerent
Folk der går med Dr. Martens er vidt forskellige, og netop den forskellighed fejrer mærket i...
Læs mere
Helly Hansen Baselayer med solbeskyttelse
For at kunne yde maksimalt er det essentielt at forblive tør, komfortabel og beskyttet mod...
Læs mere
Nigel Cabourn og Peak Performance
Partnerskabet mellem Nigel Cabourn og Peak Performance har været et naturligt match lige fra...
Læs mere
Det dråbeformede ikon
Aviator, pilotbrillen, du véd, den klassiske dråbeformede solbrille. I dag findes det ikoniske stel i et væld af udgaver...
Læs mere
 ZoomRooms
 Bison
 Cottonfield
 Iceman
 Matinique
 Peak Performance
 Pre End
 Redgreen
 Tiger of Sweden
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds