ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
En vred mand er sjældent fornuftig; en fornuftig mand er sjældent vred.

Eastpak Raf Simons forår/sommer 2009

Eastpak Raf Simons forår/sommer 2009

Eastpak fortsætter for tredje sæson i træk deres banebrydende samarbejde med den verdenskendte designer Raf Simons med en SS09 Limited Edition kollektion. Samarbejdet mellem Eastpak og Raf Simons har været en enorm succes, og med Raf Simons vision for forår/sommer kollektionen 2009 nås nye højder. Eastpak afslørede kollektionen til Berlin Fashion Weeks mest hypede show, hvor sangeren M.I.A. optrådte. Samarbejdet har resulteret i særdeles eftertragtede tasker med meget forskelligt looks. Kollektionen er en endnu mere luksuriøs end de tidligere med tasker i læder, som sjældent bruges til Eastpaks basic kollektioner. Taskerne afspejler Raf Simons kærlighed til overdrevne proportioner og lineære silhuetter.

Futurisme møder et nostalgisk rejseunivers
Raf Simons Eastpak Limited Edition kollektionen har et futuristisk og moderne look, som med et romantisk twist er inspireret af forgangne tiders luksuriøse rejseform. Taskerne er moderne fortolkninger af en gammeldags stil og klassiske rejsetasker. Taskerne er hver især lavet i sølvpræget læder, denim og canvas. Kollektionen indeholder modeller som totes, messenger tasker og carryalls. Kollektionen har en eksklusiv styling, finish og eksklusive materialer. Kollektionen består af 19 unisex styles, som alle bærer et EASTPAK RAF SIMONS label.

Klassiske modeller med kant
Fælles for kollektionen er den høje kvalitet og innovative detaljer og kombinationer af materiale og linning såsom kernelæder i natur og efterbehandling af læder i metallic.Rygsækkene er lavet i traditionelt forarbejdet læder i et afslappet look og med spændende detaljer. Eastpaks sporty arv går igen i vævningen, som giver tote taskerne med de traditionelt formede håndtag en ekstra kant. Kollektionens oversized hobo tasker er lavet i metallisk læderlinning, som komplementerer den marineblå tykke kanvas. Carry all og messenger taskerne i denim materiale fungerer perfekt med spænderne i et naturligt læderlook.

Nytækning skaber visionært design
Som en af de mest eftertragtede designere i dag inspirerer Raf Simons den nye bølge inden for modedesignere. Raf Simons passer perfekt til positionen som kreativ direktør for det minimalistiske avantgarde modehus Jil Sander. Med mange højt profilerede samarbejder mellem designere og modebrands, skiller Raf Simons sig ud med sin lidenskab for progressive design principper. Med samarbejdet med Raf Simons understreger Eastpak nok en gang, at brandet står for ukonventionel nytænkning. Kombinationen af Eastpaks autentiske design og krav til holdbarhed og Raf Simons intelligente og edgy design har resulteret i en Limited Edition kollektion, der kombinerer visionært og futuristisk design med funktionalitet og holdbarhed.
De syv forskellige styles i tre forskellige materialer og seks farvekombinationer lanceres til februar 2009. Priserne for Limited Edition kollektionen spænder fra ca. 1.000 kr. til ca. 2.500 kr. Kollektionen bærer et EASTPAK - RAF SIMONS label og bliver solgt i eksklusivt udvalgte butikker rundt i verden og i Eastpaks egne concept stores. I Danmark fås taskerne fra februar hos Storm.

Lagt på 15. marts 2009
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Iceman
 Redgreen
 Pre End
 Matinique
 Cottonfield
 Peak Performance
 Andre artikler
Izipizi Briller
Izipizi er et fransk eyewear-brand, der laver briller, solbriller og...
Læs mere
Veganske sko
Det er ikke kun veganere, der efterspørger de veganske sko, også forbrugergruppen, der kaldes flexitarians ønsker alternativer...
Læs mere
Dr. Martens Worn Differerent
Folk der går med Dr. Martens er vidt forskellige, og netop den forskellighed fejrer mærket i...
Læs mere
Helly Hansen Baselayer med solbeskyttelse
For at kunne yde maksimalt er det essentielt at forblive tør, komfortabel og beskyttet mod...
Læs mere
Nigel Cabourn og Peak Performance
Partnerskabet mellem Nigel Cabourn og Peak Performance har været et naturligt match lige fra...
Læs mere
Det dråbeformede ikon
Aviator, pilotbrillen, du véd, den klassiske dråbeformede solbrille. I dag findes det ikoniske stel i et væld af udgaver...
Læs mere
 ZoomRooms
 Bison
 Cottonfield
 Iceman
 Matinique
 Peak Performance
 Pre End
 Redgreen
 Tiger of Sweden
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds