ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Hvis man regner med belønning for sin godhed, er det ikke godhed, men beregning.
Piet Hein

Samsung Ultra Touch

Samsung Ultra Touch

Med den moderigtige mobil Ultra Touch tilbyder Samsung det bedste fra to verdener. Den har nemlig både touch screen og slidetastatur. Samsungs nye topmodel inden for livsstilsegmentet bliver en af virksomhedens fokusmodeller i 2009. En ny skærmteknologi sikrer en bedre film- og multimedieoplevelse. Ultra Touch forventes at komme til Norden i maj.

Samsung Ultra Touch offentliggøres en uge inden, den internationale mobilmesse Mobile World Congress åbner i Barcelona, hvor Samsung præsenterer sin nye vision for touch screen-mobiler i frontlinjen.
– Vi viser vores fokus på at styrke vores udvalg af touch screen-mobiler yderligere ved at introducere flere valgmuligheder. Vi kan derfor tilbyde en mobil til hver livsstil, siger JK Shin, globalt ansvarlig for Samsungs mobildivision.

Ligesom sine forgængere i Ultra-serien går Ultra Touch efter at redefinere opfattelsen af mobildesign og teknologi. Ultra har allerede positioneret sig som Samsungs livsstils-brand inden for mobiler.

Ultra Touch er livsstilmobilen med det bedste fra to verdener. Den er hverken-eller. Den er både-og. Den har både touch-screen og slide-tastatur. Og med den brede touch-screen er brugeren lynhurtigt klar til både at surfe på internettet og til at justere mobilen via de personlige genveje til favoritfunktionerne, de såkaldte widgets.

Film- og multimedieoplevelsen i bredformat bliver endnu stærkere med en 2,8” OLED-skærm. Den giver Ultra Touch en særlig kontrastrig skærm – selv i stærkt sollys. Billedoplevelsen forstærkes desuden af hurtigere billedopdatering og mere naturlige farver. Touch screen’ens menusystem er med sin intuitive brugergrænseflade en videreudvikling i forhold til Samsungs Touchwiz-mobil. Brugerens menuvalg bekræftes i øvrigt af en vibration på touch screen’en.

Med 8 megapixel kamera, GPS-navigation, FM-radio, videokamera, musikafspiller og lynhurtigt mobilt bredbånd giver Ultra Touch begrebet multimedia helt ny mening. Ultra Touch har naturligvis også alle de nødvendige funktioner, der skal til for at styre hverdagen og jobbet. Og bloggere kan nemt uploade deres seneste tanker eller billeder direkte fra Ultra Touch.

Det første, man lægger mærke til ved Ultra Touch-mobilen, er dens store touch screen, som er lækkert indrammet af en smal, rød linje. Chassis’et taler sit eget, tydelige sprog om den kvalitet, det børstede metal tilfører. Tastaturet – i let genkendelig rød – er let at skyde frem på samme måde som kameraet, som mobilens underside skjuler. Ultra Touch findes også i en blå farveversion. På det nordiske marked til maj.

Lagt på 17. februar 2009
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Faber
 UnderCover by LE KLINT
 GUBI
 Natuzzi
 Hyundai
 Ford
 Andre artikler
Huawei Watch GT 2
Huaweis nye smartwatch GT 2 kommer i to modeller med hver to varianter, der alle byder på...
Læs mere
OnePlus 7T Pro McLaren Edition
OnePlus 7T Pro McLaren er inspireret af det velkendte McLaren-design...
Læs mere
OnePlus 7T Pro
OnePlus 7T Pro er en del af det nye premium-smartphone line-up, der kører på OxygenOS 10.0-softwaren for at...
Læs mere
OnePlus 7T
Den nye OnePlus 7T byder på et dristigt nyt look, der indeholder et avanceret triple-kamera setup...
Læs mere
Samsung Galaxy Fold
Samsung Galaxy Fold er en helt ny type smartphone, som kombinerer stor mobilitet, en større skærm og et alsidigt kamera i en...
Læs mere
Sony Xperia 5
Xperia 5 har det bedste fra Xperia 1 i et mindre design, hvor 21:9 CinemaWide-skærmen bevares...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds