ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Gamle mænd er farlige. Fremtiden er dem ligegyldig.
George Bernard Shaw

Sony Walkman X

Sony Walkman X-serie

Den nye X-serie fra Sony Walkman har en stor, flot 3-tommer berøringsfølsom skærm, der i samspil med de dedikerede knapper til musikafspilning, giver brugeren en helt unik, intuitiv betjening. Avanceret støjreduktion følger med i købet. Kombineret med Sonys førende lydkvalitet og en OLED-skærm lægger X-serien sig helt fremme i feltet for avanceret bærbar underholdning.

Sonys nye Walkman X-serie leverer den optimale personlige underholdningsoplevelse. I topmodellen X1060 er der plads til hele 32GB og så er den pakket med de nyeste lyd- og videoteknologier og er derfor et oplagt valg, hvis man bruger de digitale medier, mens man er på farten. Med sit slanke, kompakte og stilfulde look samt den avancerede touch-skærm lægger X-serien sig helt fremme i markedet for højteknologiske medieafspillere.

X-serien er det første Walkman-produkt, der kan præstere en 3-tommer OLED touch-skærm – en skærmteknologi, der leverer billeder og video i rigtig flotte farver og høj kontrast. Opdateringshastigheden er hurtig, så actionfyldte billeder som for eksempel sportsoptagelser bliver gengivet utroligt flot.

Hybrid betjening
Kombinationen af en stor touch-skærm og knapper, der er dedikeret til musikafspilning, giver en nem, intuitiv betjening af afspilleren. Det er også utroligt let at finde det rette sted i en video med touch-skærmens ”Scene Scroll” funktion.

Den store OLED-skærm kommer virkelig til sin ret, når man skal bladre igennem samlingen af billeder og vil have alle detaljer med – endda med dertil hørende soundtrack, hvis det ønskes.

Lille afspiller, stor lyd
Walkman er kendt for i enhver konkurrence at vinde på lydkvaliteten. Den nye X-serie er ingen undtagelse. Den anvender en række ”Clear Audio” teknologier, som sørger for en præcis og klar lyd med en solid bas, nøjagtig forstærkning og en rigtig lækker stereooplevelse. Den digitale forstærkerteknologi S-master er garant for en fyldig, levende lyd uden forvrængning. Teknologien er allerede kendt fra Sonys hi-fi og hjemmebiografprodukter, der skaber en oplevelse, som om man selv var med til koncerten.

Støjreduktion tilpasset situationen
En praktisk knap aktiverer Digital Noise Cancelling – en støjreducerende teknologi der lukker forstyrrende lyde ude. Her kan man vælge mellem tre indstillinger for udelukkelsen af støj, så brugeren kan tage højde for, om man sidder på et fly, i bussen / toget eller på kontoret. Flyrejsende kan desuden slutte afspilleren direkte til flyets AV-System med det medfølgende kabel og derigennem få glæde af afspillerens støjreducerende egenskaber.

Det er uproblematisk, nemt og tilmed sjovt at fylde afspilleren op – indbygget Wi-Fi giver mulighed for at streame videoer fra YouTube, downloade Podcasts direkte og endda surfe på internettet. Det betyder, at mens man lytter til en bestemt nummer, er det muligt at søge efter viden om genren – blandt andet via et udvalg af relaterede indlagte links såsom YouTube.

Walkman X-serien kan fås i butikkerne fra foråret 2009.

Lagt på 13. marts 2009
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Rosendahl
 Faber
 Subaru
 GUBI
 Natuzzi
 Jesper Holm
 Andre artikler
Bose Portable Home Speaker
Bose Portable Home Speaker er en trådløs højttaler til hjemmet, en bærbar Bluetooth-højttaler og en stemmestyret højttaler i ét...
Læs mere
Mærk Bassen med Sonys nye WH-XB900N
Fordyb dig i bassen med de nye WH-XB900N trådløse høretelefoner fra Sony...
Læs mere
Samsung Galaxy Watch Active
Sundhed i hverdagen er mere end bare at tælle trin. Galaxy Watch Active tager en...
Læs mere
Huawei AI Cube
Højtalere med kunstig intelligens og en 4G-router behøver ikke være to forskellige devices. Huaweis nye AI Cube forener kvalitetslyd og...
Læs mere
Harman Kardon Citation
Harman Kardons nye Citation-serie er skabt til at fornøje både øjne og ører...
Læs mere
OnePlus Bullets Wireless
OnePlus introducerer nu deres nyeste høretelefoner Bullets Wireless...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds