ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Hvis du tænker for længe på det næste skridt, kommer du til at tilbringe livet på et ben.

Nokia 6710 Navigator

Nokia 6710 Navigator

Siden den første Nokia Navigator blev lanceret for to år siden, har virksomheden konstant opdateret og forbedret dets stedsbaserede tjenester og introducerer nu den nyeste enhed i Navigator porteføljen, nemlig Nokia 6710 Navigator.

"Navigationsløsningen i Nokia 6710 Navigator er blandt de bedste. Den indeholder alt det, du kan forvente af en dedikeret GPS-enhed sammen med alle de fordele, der er forbundet med en konvergeret mobil," siger Klas Ström, Produktchef, Nokia Skandinavien. Løsningen inkluderer det nyeste inden for Maps software udviklingen med kørsel i real tid og navigation til fodgængere, komplette regionale kort og hardware elementer som den dedikerede navigationsnøgle, trykfølsomt område for nemt at kunne zoome og en stor skærm, der er optimeret til udendørs visning. "Vi har ønsket at gøre navigationsoplevelsen så nem og effektiv som overhovedet muligt, hvilket betyder, at navigationslicensen er installeret i forvejen og er klar til brug, så snart du tænder for navigationen," fortsætter Ström.

Den seneste integration af Nokia Maps og Ovi giver folk mulighed for at planlægge deres rejse i forvejen hjemme på computeren og derefter synkronisere rejseplanen med deres mobilenhed. Derudover er Nokia Maps blevet opdateret, så den nu inkluderer en række nye features som billeder taget i luften i høj opløsning, 3D landmærker for over 200 byer og terrænkort, vejrtjeneste, bonusrejser og arrangementsindhold, trafik - og sikkerhedsadvarsler. Nokia 6710 Navigator indeholder et kompas, der arbejder sammen med de nye features i Nokia Maps, hvor navigationsoplevelsen til fodgængere er blevet betydeligt forbedret.

Inkluderet i salgspakken er Nokia CR-111 car holder, som nemt fastgør Nokia 6710 Navigator i bilen og gør navigationsløsningen til bilkørsel fuldkommen. For dem, som vil have lidt ekstra, er der nyt fra Nokia tilbehør, nemlig Nokia Speakerphone HF-310, der giver en høj kvalitet i håndfri tilstand med ekkoannullering og støjreduktion. Højtalerne er nemme at bruge både i bilen og på kontoret og kan nemt installeres med tre forskellige fæstningsmuligheder.

For at komplementere de imponerende kortoplevelser, tilbyder Nokia 6710 Navigator et forbedret design med en let kurvet form, som giver en behagelig fornemmelse af en glat overflade. Når man tager billeder med mobilens 5 megapixels kamera med Carl Zeiss optik og dual LED, gør den nye form telefonen nemmere at holde end nogensinde før. "Med både kamera og GPS-egenskaber i høj kvalitet, er geo-tagging af den præcise position ved fotografering nemmere end nogensinde før", fortsætter Ström.

Nokia 6710 Navigator forventes i tredje kvartal til en forventet salgspris på ca. 300 Euro uden moms og eventuelle tilskud.

Lagt på 21. marts 2009
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Faber
 Jesper Holm
 Hyundai
 Ford
 Subaru
 UnderCover by LE KLINT
 Andre artikler
Huawei Watch GT 2
Huaweis nye smartwatch GT 2 kommer i to modeller med hver to varianter, der alle byder på...
Læs mere
OnePlus 7T Pro McLaren Edition
OnePlus 7T Pro McLaren er inspireret af det velkendte McLaren-design...
Læs mere
OnePlus 7T Pro
OnePlus 7T Pro er en del af det nye premium-smartphone line-up, der kører på OxygenOS 10.0-softwaren for at...
Læs mere
OnePlus 7T
Den nye OnePlus 7T byder på et dristigt nyt look, der indeholder et avanceret triple-kamera setup...
Læs mere
Samsung Galaxy Fold
Samsung Galaxy Fold er en helt ny type smartphone, som kombinerer stor mobilitet, en større skærm og et alsidigt kamera i en...
Læs mere
Sony Xperia 5
Xperia 5 har det bedste fra Xperia 1 i et mindre design, hvor 21:9 CinemaWide-skærmen bevares...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds