ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Hvis du tænker for længe på det næste skridt, kommer du til at tilbringe livet på et ben.

Nokia E75

Nokia E75

Nokia E75 bliver den første mobiltelefon med den nye e-mail brugergrænseflade, der kommer i handlen. Enheden kommer som standard med Nokia Messaging, som giver folk den mest effektive løsning til adgang til verdens arbejds- og privatmails, mens man er på farten.

"I takt med at krisen sætter virksomheder under stadig større pres, bliver teknologiens fordele og ulemper sat under lup og e-mail er et afgørende element til at øge effektivitet og produktivitet. Effektivitet handler om at få mere ud af mindre og fokusere på det vigtigste," siger Klas Ström, Produktchef, Nokia Skandinavien. Med direkte adgang til Microsoft Exchange og IBM Lotus Notes kan virksomheder potentielt spare op imod en tredjedel af driftsomkostningerne, da der ikke er brug for hverken middleware eller ekstra servere."

Med de nyeste E-Series enheder er det ikke længere nødvendigt, at starte en PC for at få fuld e-mail funktionalitet. Den forbedrede email UI inkluderer fuld folder og HTML e-mailunderstøttelse, udvidelige visninger og e-mail sortering efter dato, afsender og størrelse, ligesom de mest almindelig benyttede e-mailfunktioner kun er et enkelt klik væk. Udover e-mail tilbyder enhederne også forbedret kalender, kontakt- og opgavehåndtering. "Vi fik en stor del af inspirationen til Nokia E75 fra Nokia 9300, som var vores første mini communicator," tilføjer Ström.
"Ejerne af Nokia 9300 var vilde med beskedfunktionaliteten på et fuldt tastatur, samtidig med at de stadig brugte de traditionelle telefontaster meget. Med Nokia E75 har vi beholdt de essentielle ingredienser, opgraderet alle funktionerne markant og gjort den så kompakt og effektiv som muligt."

Som en del af Nokia Messaging Service kommer Nokia E75 med komplet Nokia Maps og assisteret GPS med integreret 3 måneders licens med turn-by-turn navigation og en fantastisk spil-oplevelse med N-Gage. Desuden kan vigtige filer gemt på en PC håndteres eksternt og deles, selv når computeren er slukket med Files on Ovi, som også er inkluderet i Nokia E75.

Nokia E75 følger i umiddelbar forlængelse af det mest succesfulde år hidtil for Eseries, med mere end 10 million enheder i handlen i 2008. "Lige nu kigger virksomhederne på deres omkostninger og med antallet af enheder med e-mail i Nokias sortiment og vores enheder med direkte adgang til e-mail, er Nokia parate til fortsætte med vores præstation i 2009." konkluderer Klas Ström.

Lagt på 12. marts 2009
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Subaru
 Chevrolet
 UnderCover by LE KLINT
 Rosendahl
 Faber
 Hyundai
 Andre artikler
Huawei Watch GT 2
Huaweis nye smartwatch GT 2 kommer i to modeller med hver to varianter, der alle byder på...
Læs mere
OnePlus 7T Pro McLaren Edition
OnePlus 7T Pro McLaren er inspireret af det velkendte McLaren-design...
Læs mere
OnePlus 7T Pro
OnePlus 7T Pro er en del af det nye premium-smartphone line-up, der kører på OxygenOS 10.0-softwaren for at...
Læs mere
OnePlus 7T
Den nye OnePlus 7T byder på et dristigt nyt look, der indeholder et avanceret triple-kamera setup...
Læs mere
Samsung Galaxy Fold
Samsung Galaxy Fold er en helt ny type smartphone, som kombinerer stor mobilitet, en større skærm og et alsidigt kamera i en...
Læs mere
Sony Xperia 5
Xperia 5 har det bedste fra Xperia 1 i et mindre design, hvor 21:9 CinemaWide-skærmen bevares...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds