ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Det eneste vi aldrig får nok af er kærlighed. Og det eneste vi aldrig giver nok af er kærlighed.
Henry Miller

Bravia WE5

Bravia WE5

Sony lancerer nu en ny serie af BRAVIA tv, der forbruger 20-30 procent mindre end sidste års BRAVIA udvalg – uden at det koster på billedkvaliteten. Modellerne anvender verdens første ”micro-tubular HCFL” baggrundsbelysning, der halverer strømforbruget sammenlignet med almindelig LCD-paneler (*). De nye tv slukker desuden automatisk, når en indbygget sensor opdager, at alle har forladt sofaen.

Sony introducerer nu markedets mest grønne tv-udvalg. Energiforbruget er gennemsnitligt 20-30 procent mindre end sidste års BRAVIA modeller, uden at det går ud over oplevelsen i Full HD.

Energiforbruget i topmodellen WE5 ligger på under halvdelen af dens forgænger (*). Det fås i 40” og 46”, og er et af de mest energieffektive tv på markedet i dag.

Hemmeligheden bag det lave energiforbrug er en ny baggrundsbelysning af typen “micro-tubular Hot Cathode Fluorescent Lamp (HCFL)”, som yder samme billedkvalitet, men med et lavere energiforbrug.

WE5 er det første BRAVIA med en intelligent “Presence Sensor”, som registrerer kropsvarmen fra de personer, der sidder inden for normal syns-afstand. Når lokalet forlades, aktiveres automatisk en energibesparende ‘picture off’ mode, så kun lyden består. Billedet tændes først igen, når nogen kommer tilbage i rummet. Og skulle man falde i søvn foran skærmen, slukkes skærmen automatisk, når ingen har bevæget sig i 30 minutter.

Energiforbrug på nul
Vil du lukke energiforbruget helt ned på nul, trykker du blot på den praktiske sluk-knap. Derved gemmer WE5 de seneste indstillinger og lukker helt ned. Så behøver du kun at tænde for at kigge videre på samme kanal.

Det indbyggede Full HD 1080p LCD-panel er suppleret med Sony's nyeste BRAVIA Engine3, som renser, filtrerer og optimerer alle billeddata, så støjen minimeres, mens kontrast og farver træder helt tydeligt frem. ”Motionflow 100Hz” teknologi med ”Image Blur Reduktion” fordobler desuden antallet af billeder i sekundet, så du får en jævnere afvikling af eksempelvis actionfilm eller computerspil.

For at spare papir findes brugervejledningen i øvrigt direkte lagret på dit tv, så du kan se den på skærmen.

Kæmpe 2009 udvalg
WE5 er dog kun ét af mange nye 2009 modeller, der for størsteparten er mærkede med ”EU Blomsten” - et miljømærke, som er indført af Europa-Kommissionen for at fremme produkter, som overholder en række strenge kriterier inden for bl.a. påvirkning af miljøet.
En spændende nyskabelse i 2009-modellerne er en lys-sensor, der automatisk justerer baggrundslyset til det omgivende lys, så man eksempelvis om aftenen ikke ofrer strøm på et meget kraftigt baggrundslys.

En ”Idle TV mode” aktiverer desuden en screensaver, der slukker tv-billedet for at spare energi, hvis der har været nogen brugeraktivitet i en forudindstillet periode. Funktionen kan suppleres med en sleeper-funktion, som skifter til standby – typisk hvis man er faldet i søvn.
PC Power Management mode skifter desuden automatisk til standby, hvis en tilsluttet computer ikke sender signal i 30 sekunder.

Det pladsbesparende design af 2009 modellerne kræver desuden mindre emballage, hvilket mindsker forurening fra transporten.
Kasper Thomsen, der er produktchef på tv i Sony Danmark siger:

"Sony har en klar førerposition i bestræbelserne på at mindske belastningen fra tv og andre elektroniske produkter". "Med WE5 viser vi markedet, at vi ikke kun arbejder for at lave et flottere design. Vi viser også, at vi mener det alvorligt med at mindske miljøbelastningen i hjemmeunderholdningen.”

De nye WE5 fås i sort og hvid. Den hvide udgave kommer på markedet i april. Den sorte model fås fra maj måned.

*Sammenlignet med lignende 2008 modeller som fx BRAVIA W4500 serien.

Lagt på 21. marts 2009
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Hyundai
 Faber
 Natuzzi
 Menu
 Jesper Holm
 Subaru
 Andre artikler
Bose Portable Home Speaker
Bose Portable Home Speaker er en trådløs højttaler til hjemmet, en bærbar Bluetooth-højttaler og en stemmestyret højttaler i ét...
Læs mere
Mærk Bassen med Sonys nye WH-XB900N
Fordyb dig i bassen med de nye WH-XB900N trådløse høretelefoner fra Sony...
Læs mere
Samsung Galaxy Watch Active
Sundhed i hverdagen er mere end bare at tælle trin. Galaxy Watch Active tager en...
Læs mere
Huawei AI Cube
Højtalere med kunstig intelligens og en 4G-router behøver ikke være to forskellige devices. Huaweis nye AI Cube forener kvalitetslyd og...
Læs mere
Harman Kardon Citation
Harman Kardons nye Citation-serie er skabt til at fornøje både øjne og ører...
Læs mere
OnePlus Bullets Wireless
OnePlus introducerer nu deres nyeste høretelefoner Bullets Wireless...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds