ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Jeg ved ikke hvad 3. verdenskrig vil blive kæmpet med, men 4. vil blive kæmpet med pinde og sten.
Albert Einstein

Navigon 7310


Indrammet i det eksklusive, prisvindende design, vi kender fra NAVIGON 7210 er den nye 7310 spækket med samtlige af NAVIGONs nye funktioner som Professional Voice Command, Vognbaneassistent Pro og MyRoutes, som gør navigationen mere intelligent, mere brugervenlig og mere sikker. Kort fortalt er NAVIGON 7310 tiltænkt den avancerede bruger med et godt øje til design.

NAVIGON lancerer nu efterfølgeren til den eksklusive og prisvindende NAVIGON 7210, der lige som sin forgænger er klædt i et sort, simpelt og nærmest rammeløst design, der glider over i NAVIGONs unikke SmartDisplay. Men det er ikke kun det ydre design, der gør NAVIGON 7310 interessant. Med NAVIGONs forbedrede 3D-funktioner har brugeren altid et krystalklart overblik over, hvor han befinder sig og får vist vejstrækningen og omgivelserne såvel som bygninger og seværdigheder i 3D direkte på skærmen, hvilket gør navigationen let og intuitiv.

NAVIGON 7310 er også udstyret med den nye funktion Professional Voice Command, så man under kørslen på intet tidspunkt behøver at fjerne hænderne fra rattet. Med NAVIGON Professional Voice Command kan brugeren både styre lydstyrken og give nye direktioner, og som noget helt nyt er man med 7310’eren ikke tvunget til at huske præcise kommandoer. Professional Voice Command kan nemlig også filtrere kommandoer fra hele sætninger, hvilket gør betjeningen mere intuitiv og brugervenlig.

- Hos NAVIGON har vi primært fokus på sikkerhed, og den sikkerhed opnår vi først, når brugeren konstant kan holde hænderne på rattet og øjnene på vejen. Jeg vil ikke gå så langt som til at sige, at vi er der helt endnu, men med Professional Voice Command er vi et stort skridt i den rigtige retning, siger Allan Friis, Country Manager for Danmark, Norge og Benelux.

NAVIGON 7310 husker dit personlige køremønster
Med NAVIGON 7310 introduceres også den nye funktion MyRoutes, som er markedets mest intelligente navigationsfunktion, der tilpasser ruten til brugerens personlige kørestil. Med MyRoutes får brugeren tre valgmuligheder, når han har indtastet sin destination – den første er tilpasset brugerens personlige køremønster, baseret på den rute brugeren selv ville have valgt, den anden den korteste rute og den tredje den hurtigste rute. Alle ruter bliver vist på et let overskueligt kort på skærmen og angiver distance samt estimeret ankomsttid for de tre valgmuligheder.

I tråd med MyRoutes byder NAVIGON 7310 også på den opdaterede TMC Routing-funktion, hvor brugeren ved bilkøer eller vejarbejde selv kan bestemme, om han vil følge den oprindelige rute eller tage den nye anbefalede vej, som bliver vist med en opdateret ankomsttid og distance til destinationen. NAVIGON 7310 informerer om dette auditivt, så brugeren i god tid kan bestemme sin rute.

NAVIGON 7310 bliver lanceret på det danske marked i andet kvartal af 2009 til en vejledende udsalgspris på 2.799,- kroner.

Udvalgte features:
4,3 tommer display med 16:9 skærm
Panorama View3D, Landmark View3D og City View3D
Professional Voice Command
Real Roadsign Pro
MyRoutes
Clever Parking
POI-Click
Reality View Pro
Vognbaneassistent Pro
Spoken TMC/TMC Routing
MyReport
SOS Nødhjælp
Mulighed for Bluetooth-tilslutning
Hastighedsassistent og Safety Cam, information om fastinstallerede kameraer i Danmark og Europa
Dimensioner: 115,6 x 74,8 x 18,7mm. (bredde, højde, dybde)

Lagt på 26. marts 2009
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Rosendahl
 UnderCover by LE KLINT
 Menu
 Ford
 Faber
 Subaru
 Andre artikler
Bose Portable Home Speaker
Bose Portable Home Speaker er en trådløs højttaler til hjemmet, en bærbar Bluetooth-højttaler og en stemmestyret højttaler i ét...
Læs mere
Mærk Bassen med Sonys nye WH-XB900N
Fordyb dig i bassen med de nye WH-XB900N trådløse høretelefoner fra Sony...
Læs mere
Samsung Galaxy Watch Active
Sundhed i hverdagen er mere end bare at tælle trin. Galaxy Watch Active tager en...
Læs mere
Huawei AI Cube
Højtalere med kunstig intelligens og en 4G-router behøver ikke være to forskellige devices. Huaweis nye AI Cube forener kvalitetslyd og...
Læs mere
Harman Kardon Citation
Harman Kardons nye Citation-serie er skabt til at fornøje både øjne og ører...
Læs mere
OnePlus Bullets Wireless
OnePlus introducerer nu deres nyeste høretelefoner Bullets Wireless...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds