ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Det er meneskeligt at fejle, men guddommeligt at tilgive.
Alexander Pope

Jabra JX20 vinder pris


Jabra XJ20 Pura, der er designet af Jacob Jensen for danske GN Netcom, modtager nu hædrende omtale i designkonkurrencen ”red dot design award: product design 2009”. Konkurrencen er en af de mest anerkendte internationale design-konkurrencer. Med 3.231 produkter indsendt til konkurrencen viser produktet klart, at det skiller sig ud fra mængden. Der er kun givet hædrende omtale til i alt 194 produkter. Hæderen fejres ved en præsentation med mere end 1000 gæster, som vil finde sted i tyske Essen Opera House, Aalto-teateret den 29. juni.

Jabra JX20 er et intuitivt og banebrydende Bluetooth headset, som er belagt med titanium, og som giver en enestående behagelig brugeroplevelse. De små headsets er designet til en eksklusiv og enkel livsstil og kan i komfort og anvendelse bedst sammenlignes med et elegant armbåndsur. Jabra JX20 Pura vejer mindre end 13 gram. Ørestykket er utrolig behageligt, og betjeningen er meget enkel – eksempelvis kan man tænde og slukke ved at rotere ørestykket. Derved bevares integriteten i designet, samtidig med at betjeningen gøres intuitiv. I erkendelse af, at folk har forskellige ører, fås ørekrog og ørepropper i to forskellige størrelser.

"Succesfulde produkter adskiller sig fra de mindre succesfulde produkter ved at de overlever modtagelsen i den virkelige verden," forklarer design-ekspert Professor Dr. Peter ZEC, initiativtager til red dot design award og fortsætter.

"En vellykket deltagelse i en designkonkurrence kan derfor være et første tegn på produktets senere kommercielle succes, fordi disse konkurrencer muliggør en overordnet tilgang til design frem for de mere subjektive tilgange, der i øvrigt finder sted i skabelsen af design."

Modtagelse af en anerkendelse i en internationalt anerkendt designkonkurrence såsom red dot design award er derfor en vigtig indikator for, om en vare har potentiale til at lykkes internationalt.

Produkter, der indsendes til Red Dot Design Award, bliver vurderet af en international jury bestående af kendte design-eksperter. De undersøger og afprøver produkterne – og vurderer dem i henhold til kriterier såsom graden af innovation, funktionalitet, ergonomi, levedygtighed, økologisk kompatibilitet samt klarhed i funktionen. I år har virksomheder fra 49 lande med i alt 3.231 produkter deltaget i konkurrencen.

Udstillingen af den vindende produkter i red dot design museum
Jabra JX20 vil sammen med andre produkter, som har vundet priser og hæder, blive udstillet fra 29. juni til 26. juli 2009 i udstillingen "Design på scenen - vindere af red dot: product design 2009" på red dot design museum, der i Essen ligger ved "Zeche Zollverein", en tidligere tysk kulmine, som af UNESCO er udnævnt til en del af verdenskultur-arven. Med cirka 1.500 produkter på mere end 4000 kvadratmeter huser Red Dot Design Museum den største permanente udstilling af moderne design i verden.

Om JX20 Pura
Taletid: 6 timer
Standbytid: 200 timer
Vægt: 13 gram
Intelligent bordlader og luksuriøst halssmykke medfølger
Vejl. pris 1099 kr.

Lagt på 20. april 2009
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Chevrolet
 Hyundai
 GUBI
 UnderCover by LE KLINT
 Subaru
 Ford
 Andre artikler
Bose Portable Home Speaker
Bose Portable Home Speaker er en trådløs højttaler til hjemmet, en bærbar Bluetooth-højttaler og en stemmestyret højttaler i ét...
Læs mere
Mærk Bassen med Sonys nye WH-XB900N
Fordyb dig i bassen med de nye WH-XB900N trådløse høretelefoner fra Sony...
Læs mere
Samsung Galaxy Watch Active
Sundhed i hverdagen er mere end bare at tælle trin. Galaxy Watch Active tager en...
Læs mere
Huawei AI Cube
Højtalere med kunstig intelligens og en 4G-router behøver ikke være to forskellige devices. Huaweis nye AI Cube forener kvalitetslyd og...
Læs mere
Harman Kardon Citation
Harman Kardons nye Citation-serie er skabt til at fornøje både øjne og ører...
Læs mere
OnePlus Bullets Wireless
OnePlus introducerer nu deres nyeste høretelefoner Bullets Wireless...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds