ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
En vred mand er sjældent fornuftig; en fornuftig mand er sjældent vred.

Samsung SyncMaster P70

SyncMaster P70

Har man fulgt udviklingen af Samsungs designsprog, Touch of Color, er der intet nyt her, da P70 lægger sig i forlængelse af tidligere succesers design. Den blanksorte ramme bliver gradvist helt gennemsigtig i kanterne. Bemærk at skærmens stativ er helt gennemsigtigt og giver indtryk af, at computerskærmen nærmest svæver over den runde fod. En lækker detalje er knapperne, som er skjult i rammens nederste højre hjørne. De tændes først, når man rører ved dem. Desuden er P70 Samsungs slankeste computerskærm; kun 30 mm dyb.

P70 findes i to størrelser, henholdsvis 21,5” (SyncMaster P2270) og 23” (SyncMaster P2370). Under den lækre overflade finder man den LCD-baserede skærmteknologi fra Samsung, hvor den høje kontrastværdi giver en dyb sort. Skal man se film og video, er billedformatet 16:9 velegnet, og med den hurtige responstid bliver bevægelserne på skærmen tydelige og skarpe – især fordi P70 er i full HD. Samsung arbejder meget med at nedbringe sine skærmes energiforbrug, og P2370’s energiforbrug er sænket 30 procent i forhold til traditionelle computerskærme i samme størrelse. Generelt sparer SyncMaster P2370 43,8 kilowattimer pr. år, hvilket svarer til et CO²-udslip på 10,8 kilo. Valget af P70 handler altså ikke kun om design men også om hensynet til miljøet.

At P70-familien er slank indebærer, at Samsung kan pakke dem i fladere papkasser end ved almindelige computerskærme. En container kan i gennemsnit rumme 1300 papkasser med computerskærme. Takket være de flade kasser er det muligt for Samsung at pakke i alt 1871 kasser P70-computerskærme i en container. Det er 30 procent flere kasser og deraf følger et mindre transportbehov og i sidste ende en mindre belastning af miljøet.

Fakta
Findes i størrelserne 21,5 og 23”. Typeeksemplet Syncmaster P2370 er en 23” bredbillede-computerskærm i formatet 16:9 og med en opløsning på 1920x1080 pixels (Full HD) i pixel-størrelsen 0,2655mm. Lysstyrken er 250cd/m2, kontrasten 1000:1 og responstiden er 2ms. Betragtningsvinklen er 170/160 grader. Energiforbruget er 34 watt i drift og mindre end 1 watt i stand by. I butikkerne til maj. Pris: 1999 kroner.

Lagt på 27. maj 2009
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Jesper Holm
 GUBI
 Faber
 Menu
 Rosendahl
 Hyundai
 Andre artikler
Bose Portable Home Speaker
Bose Portable Home Speaker er en trådløs højttaler til hjemmet, en bærbar Bluetooth-højttaler og en stemmestyret højttaler i ét...
Læs mere
Mærk Bassen med Sonys nye WH-XB900N
Fordyb dig i bassen med de nye WH-XB900N trådløse høretelefoner fra Sony...
Læs mere
Samsung Galaxy Watch Active
Sundhed i hverdagen er mere end bare at tælle trin. Galaxy Watch Active tager en...
Læs mere
Huawei AI Cube
Højtalere med kunstig intelligens og en 4G-router behøver ikke være to forskellige devices. Huaweis nye AI Cube forener kvalitetslyd og...
Læs mere
Harman Kardon Citation
Harman Kardons nye Citation-serie er skabt til at fornøje både øjne og ører...
Læs mere
OnePlus Bullets Wireless
OnePlus introducerer nu deres nyeste høretelefoner Bullets Wireless...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds