ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Den, som i en diskussion henviser til en autoritet, bruger ikke sin forstand, men kun sin hukommelse.
Leonardo da Vinci

Samsung SyncMaster P70

SyncMaster P70

Har man fulgt udviklingen af Samsungs designsprog, Touch of Color, er der intet nyt her, da P70 lægger sig i forlængelse af tidligere succesers design. Den blanksorte ramme bliver gradvist helt gennemsigtig i kanterne. Bemærk at skærmens stativ er helt gennemsigtigt og giver indtryk af, at computerskærmen nærmest svæver over den runde fod. En lækker detalje er knapperne, som er skjult i rammens nederste højre hjørne. De tændes først, når man rører ved dem. Desuden er P70 Samsungs slankeste computerskærm; kun 30 mm dyb.

P70 findes i to størrelser, henholdsvis 21,5” (SyncMaster P2270) og 23” (SyncMaster P2370). Under den lækre overflade finder man den LCD-baserede skærmteknologi fra Samsung, hvor den høje kontrastværdi giver en dyb sort. Skal man se film og video, er billedformatet 16:9 velegnet, og med den hurtige responstid bliver bevægelserne på skærmen tydelige og skarpe – især fordi P70 er i full HD. Samsung arbejder meget med at nedbringe sine skærmes energiforbrug, og P2370’s energiforbrug er sænket 30 procent i forhold til traditionelle computerskærme i samme størrelse. Generelt sparer SyncMaster P2370 43,8 kilowattimer pr. år, hvilket svarer til et CO²-udslip på 10,8 kilo. Valget af P70 handler altså ikke kun om design men også om hensynet til miljøet.

At P70-familien er slank indebærer, at Samsung kan pakke dem i fladere papkasser end ved almindelige computerskærme. En container kan i gennemsnit rumme 1300 papkasser med computerskærme. Takket være de flade kasser er det muligt for Samsung at pakke i alt 1871 kasser P70-computerskærme i en container. Det er 30 procent flere kasser og deraf følger et mindre transportbehov og i sidste ende en mindre belastning af miljøet.

Fakta
Findes i størrelserne 21,5 og 23”. Typeeksemplet Syncmaster P2370 er en 23” bredbillede-computerskærm i formatet 16:9 og med en opløsning på 1920x1080 pixels (Full HD) i pixel-størrelsen 0,2655mm. Lysstyrken er 250cd/m2, kontrasten 1000:1 og responstiden er 2ms. Betragtningsvinklen er 170/160 grader. Energiforbruget er 34 watt i drift og mindre end 1 watt i stand by. I butikkerne til maj. Pris: 1999 kroner.

Lagt på 27. maj 2009
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Hyundai
 GUBI
 Faber
 Menu
 Chevrolet
 Ford
 Andre artikler
Bose Portable Home Speaker
Bose Portable Home Speaker er en trådløs højttaler til hjemmet, en bærbar Bluetooth-højttaler og en stemmestyret højttaler i ét...
Læs mere
Mærk Bassen med Sonys nye WH-XB900N
Fordyb dig i bassen med de nye WH-XB900N trådløse høretelefoner fra Sony...
Læs mere
Samsung Galaxy Watch Active
Sundhed i hverdagen er mere end bare at tælle trin. Galaxy Watch Active tager en...
Læs mere
Huawei AI Cube
Højtalere med kunstig intelligens og en 4G-router behøver ikke være to forskellige devices. Huaweis nye AI Cube forener kvalitetslyd og...
Læs mere
Harman Kardon Citation
Harman Kardons nye Citation-serie er skabt til at fornøje både øjne og ører...
Læs mere
OnePlus Bullets Wireless
OnePlus introducerer nu deres nyeste høretelefoner Bullets Wireless...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds