ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Et kompromis er kunsten at dele en kage så alle tror de har fået det største stykke.
Winston Churchill

Sony HDR-TG7

Sony HDR-TG7

Det er oplagt at lægge et Sony HDR-TG7 i lommen eller tasken, når man skal i byen, på forretningsrejse eller på en længere rejse. TG7 er verdens mindste videokamera med fuld HD-kvalitet (*). Kameraet er nemlig både slankere og lettere end sin forgænger.

Det stilfulde design vil tiltrække sig opmærksomhed overalt. Ligesom sin forgænger er kameraet flot udført i titanium og har tilmed et ekstra hårdt ydre lag, der beskytter kabinettet mod ridser og buler. Det giver det eksklusive look en længere levetid.

Op til 12,5 timers HD-optagelser
Bag det slanke ydre gemmer TG7 på ekstraordinær billedkvalitet og stærke optagefunktioner, der hjælper brugeren til at få mest muligt ud af minderne.

De 16 GB indbygget hukommelse giver op til 6 timer fuld HD-video og stereolyd, men hukommelsen kan nemt udvides med Memory Stick hukommelseskort. Indsættes et 16 GB Memory Stick, får man hele 12,5 timers optagetid – uden besværlig udskiftning af medier.

Til de rejseglade holder TG7 styr på minderne, uanset hvor i verden man befinder sig. GPS-funktionen markerer, hvor videoklip og stillbilleder er taget, og efterfølgende viser ”Map Indeks” lokationerne som markeringer på et kort på LCD-skærmen. Rejsen kan også følges, når man er hjemme igen via online-kort på pc’en ved hjælp af den medfølgende Picture Motion Browser software.

Sikker betjening med et minimum af indstillinger
Det er nemt at betjene TG7. Den manuelle indstilling af optagelserne er skåret ned til et minimum for at give sikker og problemfri betjening. Det er nemt at skifte mellem video og stillbilleder: Bare tryk REC Start / Stop for video, eller berør PHOTO-knappen ved siden af med tommelfingeren, og kameraet er klar til at tage 4 megapixel stillbilleder. Og det uden at man på noget tidspunkt behøver at bekymre sig om funktionsknapper eller menu-indstillinger. Det svarer til både at have et videokamera og digitalkamera med sig – det fylder bare næsten ingenting.

”Intelligent Face Detection” hjælper brugeren med at fange klare, perfekt eksponerede portrætter både på video og på billeder. ”Smile Shutter” opfanger billeder af glade, smilende ansigter. Det sker automatisk, mens man filmer, uden der er brug for at skifte optagetilstand.

Strømforbruget ved standby næsten lig nul
Kameraets 2,7-tommers LCD berøringsfølsomme skærm er holdt i et stilfuldt design, der nærmest går i et med resten af kameraet. Opbygningen af skærmmenuen er blevet forenklet, hvilket gør kameraet endnu lettere at bruge. Skærmen er tændt, så snart klappen åbnes, og opstart fra standby er hurtigere end nogensinde, så der er mindre risiko for at gå glip af de afgørende øjeblikke. Når klappen åbner, er kameraet klar til at optage på en brøkdel af et sekund. En væsentlig detalje er, at strømforbruget ved standby er forbedret, så det nu er næsten lig nul. Det betyder, at TG7 kan holdes klar til brug i en lomme eller taske, uden at batteriet drænes.

Kræver ingen redigering
Efter optagelse giver TG7 flere måder at gennemse video og billeder på. ”Highlight Playback” er en funktion, som laver små film, der ikke kræver, at brugeren selv redigerer. Via LCD-skærmen vælges funktionen, der automatisk udvælger optagelser og fotos og redigerer det sammen med et udvalg af musik og med elegante overgange. Det er sjovt, nemt og hurtig. En rigtig god måde at dele minder, enten på farten eller derhjemme på HD-fladskærmen.

Nemt at lægge optagelser på nettet
Når TG7 sluttes til en pc gør den medfølgende software ”Picture Motion Browser” det enkelt at ordne og gennemse klip og stillbilleder i den særlige kalendervisning. Optagelser kan desuden lynhurtigt uploades til populære netsteder som YouTube, Facebook, Flickr og Daily Motion. Det er Picture Motion Browseren, der gør alt arbejdet.

Der fås et bredt sortiment af tilbehør fra Sony, som både er flot designet og hjælper brugeren til at få mest muligt ud af videokameraet. En mulighed er vidvinkeladapteren VCL-HGE07TB, der sættes på videokameraets optik. Adapteren øger vinklen i TG7 til 30 mm, så der for eksempel bliver plads til mere af et landskab eller flere af festlighederne i det samme billede.

Verdens mindste HD-kamera, HDR-TG7, kommer på markedet ultimo maj 2009.

(*) Sony-undersøgelse af markedet i kategorien 1920x1080 AVCHD Full HD Camcorders pr. april 2009.

Lagt på 9. maj 2009
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Chevrolet
 Subaru
 Natuzzi
 Menu
 Jesper Holm
 Faber
 Andre artikler
Bose Portable Home Speaker
Bose Portable Home Speaker er en trådløs højttaler til hjemmet, en bærbar Bluetooth-højttaler og en stemmestyret højttaler i ét...
Læs mere
Mærk Bassen med Sonys nye WH-XB900N
Fordyb dig i bassen med de nye WH-XB900N trådløse høretelefoner fra Sony...
Læs mere
Samsung Galaxy Watch Active
Sundhed i hverdagen er mere end bare at tælle trin. Galaxy Watch Active tager en...
Læs mere
Huawei AI Cube
Højtalere med kunstig intelligens og en 4G-router behøver ikke være to forskellige devices. Huaweis nye AI Cube forener kvalitetslyd og...
Læs mere
Harman Kardon Citation
Harman Kardons nye Citation-serie er skabt til at fornøje både øjne og ører...
Læs mere
OnePlus Bullets Wireless
OnePlus introducerer nu deres nyeste høretelefoner Bullets Wireless...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds