ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Der var aldrig et geni uden et stænk af galskab.
Aristoteles

Rekordsæson i vente hos FDM Camping


En nem ferieform der samtidig kan tilbyde alle de moderne faciliteter, får nu flere danskere til at vælge at tage på camping. April var tæt på rekord godt hjulpet af en solrig påske.

Forårstemperaturer op mod 20 grader og ikke mindst en påske, der faldt lidt senere i år, har givet campingsæsonen en forrygende start.
Alene i påsken havde FDM Camping dobbelt så mange overnatninger som i påsken sidste år. Og noget tyder på, at danskerne for alvor har fået smag for campinglivet. Således er der bare en måned inde i sæsonen booket langt ind i september.

”Nu skal man ikke underkende hverken det gode vejrs betydning, eller at finanskrisen nok har fået mange til at skrue ned for feriebudgettet. Men når det er sagt, er det svært at komme uden om, at danskerne igennem de seneste år har fået smag for at tage på camping.
Camping er ikke længere lig med fælles bad. Langt de fleste campingpladser i Danmark kan faktisk tilbyde alle moderne faciliteter som Internet og lækre forhold, og det har de fleste for længst fundet ud af,” siger leder af FDM Camping, Thomas Kristensen.

Af andre årsager til at camping som ferieform netop nu oplever et opsving, skyldes ifølge Thomas Kristensen at det blandt andet er en nem form for ferie, hvor man ikke skal køre ret langt for at nå frem. Derfor kan man sagtens tage af sted, selv om det bare er for en weekend. Samtidig er de fleste campingpladser i top, og der er masser af aktiviteter for børn.

”Lægger man dertil, at priserne bestemt er rimelige, får man en ferie, der har det bedste fra flere ferieformer. Både oplevelsen af at komme ud i det fri samtidig med at man har adgang til en lang række moderne faciliteter,” siger Thomas Kristensen.

FDM Camping indgik op til sæsonstarten 4. april en rabataftale med blandt andre Dansk Camping Union, DCU. Aftalen betyder, at FDM-medlemmer får 10 pct. rabat på DCUs 18 pladser landet over. Rabataftalen gælder for både ejere af campingvogne og teltcampister og gives ved fremvisning af FDM medlemskort.
Derudover har du som medlem af FDM mulighed for rabat på yderligere 38 pladser. Klik ind på www.fdmcamping.dk under samarbejdspladser.

FDM Camping har 13 pladser landet over. Alle pladserne er 3-stjernede og med EU miljøblomst.

Læs mere på www.fdmcamping.dk

Lagt på 11. maj 2009
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Spies
 Rejsefeber.dk
 Andre artikler
Med luksustog gennem Rocky Mountains
Det vestlige Canada og det nordvestlige hjørne af USA er med sine...
Læs mere
Apollo Mondo Boutique
Den kommende sommer åbner Apollo dørene til et helt nyt hotelkoncept i deres Apollo Mondo-portefølje...
Læs mere
 ZoomRooms
 Rejsefeber.dk
 Spies
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds