ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Den, som i en diskussion henviser til en autoritet, bruger ikke sin forstand, men kun sin hukommelse.
Leonardo da Vinci

Nokia E52

Nokia E52

Nokia har lanceret det nyeste skud på stammen af virksomhedens E-series portefølje, Nokia E52. Den nye mobiltelefon følger i hælene på de nyligt lancerede Nokia E75 og Nokia E55 i rækken af Nokias produktivitetsoptimerede smartphones.Nokia E52 forventes i handlen i tredje kvartal af 2009 til en forventet salgspris på 245 Euro uden moms og eventuelle tilskud

"Nokia E52 er til folk, som har brug for at kunne være effektive i både deres arbejdsliv og deres privatliv og som efterspørger fantastiske features som uovertruffen taletid, stemmekvalitet og smalt design," siger Niels Kjelstrup, Produktchef Nokia Danmark. Det nye skud på stammen er efterfølgeren til den succesfulde Nokia E51, som var skabt efter lignende prioriteter. Nokia E52 er fortræffelig inden for områder som taletid, stemmekvalitet med op til 23-dages standby-tid og støjannullering, og indeholder features som f.eks. HSPA, A-GPS med Nokia Maps og et 3,2 megapixel kamera.

Den nye enhed kan integreres trådløst med virksomheders telefonisystem og effektfuldt komplementere eller erstatte computeren. Løsninger som Call Connect, der integrerer Nokia mobilenheder med PBXs fra markedsledere som Cisco og Alcatel-Lucent, gør det muligt for folk kun at have et enkelt nummer og hjælper virksomhederne til at skære ned for antallet af enheder, telefonsvaresystemer samt gør det muligt at skære i omkostningerne f.eks. igennem optimering af forretningsgangene.

Udover dens meget høje lydkvalitet kan Nokia E52 også prale af opgraderet e-mailkapacitet med en helt ny brugerflade, hvor den nye Nokia Messaging kan integreres perfekt. Nokia Messaging er en tjeneste, der henter verdens førende forbruger e-mailkonti direkte ned på din mobiltelefon og er samtidig Nokias e-mailløsning Mail for Exchange og IBM Lotus Notes Traveler til erhvervslivet. Med direkte adgang til enten Microsoft Exchange eller IBM Lotus Notes e-mailservere kan virksomheder potentielt spare op til en tredjedel af deres betjeningsomkostninger ved brug af mobil e-mail og håndtering af kontaktinformationer, da der ikke er brug for midleware eller ekstra servere.

"2008 var et godt år for Nokia E-series med mere end 10 millioner solgte enheder og også 2009 er startet rigtig godt med vores stærkeste kvartal nogensinde og lanceringerne af Nokia E75 og Nokia E55. Med den tilslutning og opmærksomhed vores erhvervs- og forbruger e-mailløsninger har fået og fortsat får fra både forbrugere og operatører er den samlede e-mailløsning godt på vej til at blive en af industriens mest interessante løsninger," konkluderer Kjelstrup.

Lagt på 13. maj 2009
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Faber
 Ford
 UnderCover by LE KLINT
 Hyundai
 Menu
 Natuzzi
 Andre artikler
Huawei Watch GT 2
Huaweis nye smartwatch GT 2 kommer i to modeller med hver to varianter, der alle byder på...
Læs mere
OnePlus 7T Pro McLaren Edition
OnePlus 7T Pro McLaren er inspireret af det velkendte McLaren-design...
Læs mere
OnePlus 7T Pro
OnePlus 7T Pro er en del af det nye premium-smartphone line-up, der kører på OxygenOS 10.0-softwaren for at...
Læs mere
OnePlus 7T
Den nye OnePlus 7T byder på et dristigt nyt look, der indeholder et avanceret triple-kamera setup...
Læs mere
Samsung Galaxy Fold
Samsung Galaxy Fold er en helt ny type smartphone, som kombinerer stor mobilitet, en større skærm og et alsidigt kamera i en...
Læs mere
Sony Xperia 5
Xperia 5 har det bedste fra Xperia 1 i et mindre design, hvor 21:9 CinemaWide-skærmen bevares...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds