ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Erara humanum est - det er menskeligt at fejle.

Jabra HALO


GN Netcom lancerer nu et stykke dansk design i særklasse - et design, der repræsenterer en ægte teknologisk højdespringer. Jabra HALO er udviklet i et stilrent og tidløst design og kan både tilsluttes via trådløs Bluetooth og almindelig kabel. Takket være den indbyggede lyddæmpende dobbelt-mikrofon får du med HALO dermed både et headset til mobile samtaler og et rigtigt lækkert headset til at høre musik. Den forbløffende lydkvalitet er udviklet af et af verdens bedste team af lyd-eksperter.

Halo er fra fødslen et perfekt valg for kræsne musikelskere, der ønsker at telefonere uden at tage telefonen op ad lommen. Headsettet forbindes trådløst eller via kabel til mobiltelefon, MP3-afspilleren, den bærbare computer, fjernsynet eller Hi-Fi anlægget - kort sagt alt.

Det nye headset har et klassisk hovedbøjledesign, der er ekstremt stilrent og fra starten er noget af det mest ultimativt lækre tilbehør, der fås til mobiltelefonen, MP3-afspilleren eller stereoanlægget.

Også betjeningen er helt i top. Når headsettet er koblet til, kan man via det trykfølsomme kontrolpanel – som er diskret placeret på siden af headsettet – skrue op og ned for lyden. Og bruger du HALO sammen med en mobiltelefon, så skruer HALO automatisk ned for musikken, når et opkald stilles igennem.

Avanceret lydudstyr og mode-outfit i ét
Blandt de mange funktioner er også en intuitiv tænd/sluk funktion, en berøringsfølsom lydstyrkekontrol samt et diskret display til at vise batteri-niveauet og status for tilslutning. Hovedbøjlen vejer bare 80 gram og kan foldes sammen, så du kan tage den med i tasken. HALO er kompatibel med alle afspillere, der har Bluetooth-teknologi (A2DP) eller 3,5 mm. stik. Når din enhed er ”parret” med HALO, forbinder headsettet fremover automatisk, når det kommer inden for trådløs rækkevidde.

Specialeudviklet teknologi fjerner baggrundsstøj
Såvel musikafspilning som opkald nyder godt af GN Netcoms mange teknologier til at fjerne støj i omgivelserne. Den indbyggede avancerede DSP- og Audio Shock-teknologi overvåger lydniveauet i højttaleren og sikrer, at lyden bliver afbalanceret, så du ikke forstyrres af baggrundsstøj – især en stor fordel ved telefonsamtaler. I telefonsamtaler bliver din stemme desuden helt tydelig takket være Noise Blackout, der fjerner omgivende støj fra din mikrofonstemme. Noise Blackout er udviklet af GN Netcom og anvender dobbeltmikrofoner til at opfange lyd, mens intelligent filtrering af baggrundsstøj sikrer topkvalitet i den lyd, der sendes videre.

Jabra HALO vil være i handelen fra maj til en vejledende Udsalgspris på 799 kr. inkl. moms.

Lagt på 18. maj 2009
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Jesper Holm
 Subaru
 Rosendahl
 Ford
 Natuzzi
 Hyundai
 Andre artikler
Bose Portable Home Speaker
Bose Portable Home Speaker er en trådløs højttaler til hjemmet, en bærbar Bluetooth-højttaler og en stemmestyret højttaler i ét...
Læs mere
Mærk Bassen med Sonys nye WH-XB900N
Fordyb dig i bassen med de nye WH-XB900N trådløse høretelefoner fra Sony...
Læs mere
Samsung Galaxy Watch Active
Sundhed i hverdagen er mere end bare at tælle trin. Galaxy Watch Active tager en...
Læs mere
Huawei AI Cube
Højtalere med kunstig intelligens og en 4G-router behøver ikke være to forskellige devices. Huaweis nye AI Cube forener kvalitetslyd og...
Læs mere
Harman Kardon Citation
Harman Kardons nye Citation-serie er skabt til at fornøje både øjne og ører...
Læs mere
OnePlus Bullets Wireless
OnePlus introducerer nu deres nyeste høretelefoner Bullets Wireless...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds