ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 Citat
Det er en skam, at jeg ikke er sådan et vidunderligt menneske, som folk siger, jeg er, for verden kunne godt bruge nogen af den slags.
Alan Alda

Jamie Oliver: Alle kan lære at lave mad


Med sin nye kogebog inviterer Jamie nybegyndere og øvede med i sin nye madbevægelse med budskabet: Alle kan lære at lave mad på 24 timer - lær og lær fra dig!

Jamie Oliver har søsat sin egen madbevægelse med budskabet: Lær og lær fra dig. For Jamie er dét at lave god, nærende mad noget, som alle har krav på at lære, så man kan passe godt på sit helbred og sin familie.

Missionen med madbevægelsen er, at lære folk at lave ordentlig mad på bare 24 timer og derefter få dem til at give deres viden videre til andre, så de gode kogekund-skaber kan spredes som ringe i vandet. Jamie derfor taget til Rotherham i Nordengland for at lære indbyggerne at lave mad fra grunden frem for at servere junkfood.

Gennem bogen følger vi indbyggerne og deres erfaringer med at lære kogekunsten, samtidig med at vi får serveret masser af retter, som er nemme at gå til.

Bogen indledes med et kort afsnit om godt køkkengrej og gode basis råvarer at have i køkkenet. Bogens kapitler dækker alle dagens måltider med retter som britisk morgenmad, burgere, wokretter, curries, grønne salater, pier, helstegt kød, grøntsagsretter, fisk samt is og kager.

Inspirationen er hentet fra især indisk, italiensk og engelsk madtradition og blandet med Jamies moderne tilgang. Alle opskrifter er grundigt forklaret og gennemillustreret med formidable trin for trin-illustrationer.

Lagt på 12. maj 2009
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Jesper Holm
 Natuzzi
 Faber
 Menu
 GUBI
 UnderCover by LE KLINT
 Andre artikler
Holms desserter
Claus Holm har skiftet salt ud med sukker...
Læs mere
River Cafe
120 opskrifter på italiensk mad, når det er allerbedst fra legendarisk London-restaurant...
Læs mere
Enkelt
Yotam Ottolenghi er stjernekokken, der revolutionerede det grønne køkken med sin sans for smagssammensætning...
Læs mere
Lev sundt året rundt
Slankekure, lynkure, suppekure og juicekure lover alle en sundere livsstil og en slank krop. Du kan tabe dig på kort sigt, men...
Læs mere
Regnbuemad
Myten siger, at der for enden af regnbuen findes en værdifuld skat. Måske er der noget om det. I kogebogen "Regnbuemad" bliver...
Læs mere
Power Bowls
Grød og power bowls er blevet et kæmpe sundhedsfænomen, og med denne bog kan du komme med på bølgen...
Læs mere
Webers største hits
Webers største hits er en grillbog, som vi kender den, når den er bedst - skrevet af James Purviance, Webers millionsælgende...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Bil & Motor
  Bil Nyheder
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds