ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Hvis man regner med belønning for sin godhed, er det ikke godhed, men beregning.
Piet Hein

Chat med din rejseleder


Danskerne ønsker at chatte med destinationspersonalet på det rejsemål, de skal besøge. Det åbner Apollo nu op for. Fra torsdag den 6. august 2009 kan danskerne chatte med Apollos rejseledere på Fuerteventura, herefter følger Egypten og Thailand. I løbet af et års tid vil man kunne chatte med destinationspersonalet på hovedparten af alle Apollos rejsemål, både europæiske og oversøiske. Apollo er det eneste rejseselskab, der tilbyder chat mellem kunder og destinationspersonale.

”Vores gæster evaluerer deres rejse ved hjemkomst. Her er der mange, der det seneste år har ønsket en chat-funktion, sådan at de kan chatte med vores rejseledere forud for, under og efter rejsen. Det har vi taget konsekvensen af og starter i morgen op på den Kanariske Ø, Fuerteventura, hvor vores nye, store sportsresort, Playitas, ligger. De gæster, der har besøgt Playitas over sommeren, har haft et væld af relevante spørgsmål forud for afrejsen. Spørgsmålene er eksempelvis gået på, hvorvidt man selv skal medbringe sportsudstyr som våddragt, egen cykel, golfudstyr, etc.. Hvad gælder spørgsmålenes antal og mangfoldighed på netop Playitas, er det bestemt ikke tilfældigt, at vi vælger denne destination til at være først med nyheden”, siger salgschef Kevin T. Knudsen.

Hvad gælder oversøiske destinationer som Thailand, Mexico og Cuba, hvor der er markant tidsforskel i forhold til Danmark, vil chat-funktionen være åben, således at tidspunktet matcher danskerne bedst.

”Formålet med chat-funktionen er, at vores gæster forud for afrejsen kan komme helt tæt på de rejseledere, som de på rejsen vil møde og nok så vigtigt; at de kan få et større og mere præcist indblik i det rejsemål, de er på vej til. Vores destinationspersonale har en enorm viden om netop deres rejsemål, det være sig både de store kulturelle linier, men det være sig også de små, praktiske oplysninger som lokale events i ugen, der følger, bemærkelsesværdige restauranter og særligt udstyr, der er godt at have med. Den viden kan gavne gæsterne på deres rejse. Efter endt rejse kan det være, at gæsterne vil takke for en god uge eller give feed-back”, slutter Kevin T. Knudsen.

Ambitionen er, at kunderne skal have svar på chatten cirka 30 sekunder efter, at de har sendt forespørgslen.

Lagt på 13. august 2009
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Spies
 Rejsefeber.dk
 Andre artikler
Med luksustog gennem Rocky Mountains
Det vestlige Canada og det nordvestlige hjørne af USA er med sine...
Læs mere
Apollo Mondo Boutique
Den kommende sommer åbner Apollo dørene til et helt nyt hotelkoncept i deres Apollo Mondo-portefølje...
Læs mere
 ZoomRooms
 Rejsefeber.dk
 Spies
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds