ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
En vred mand er sjældent fornuftig; en fornuftig mand er sjældent vred.

Del din musik med Walkman S540 fra Sony

Sony Walkman S540

Du behøver ikke at være den eneste, der hører din yndlingsmusik. Du kan dele den i fuld stereolyd med den nye slanke, stilfulde Walkman S540 serie fra Sony, som fås i modefarverne sort, pink, violet og rød.

Den er det perfekte valg til alle, som elsker at dele musik. Og det er den første WALKMAN® video MP3-afspiller, som indeholder to indbyggede kvalitetshøjtalere. Selvom den blot er godt en centimeter tyk (10,2 mm), har Sony fundet plads til de to kvalitetshøjtalere, som er beskyttet af et stærk aluminiumsgitter. Uanset hvilken type musik, du lytter til, leverer det slanke Digital Linear Phase Speaker System vellyd med solid bass og krystalklar diskant. Linear Phase Correction sikrer en blød, naturlig resonans, mens Virtual Bass fremhæver harmoniske signaler til at forstærke oplevelsen af dybe frekvenser i den lave ende.

Hvis du foretrækker at have din musik for dig selv, kan du bruge de medfølgende høretelefoner med den unikke Clear Audio-teknologi fra Sony, der sikrer et dynamisk og detaljerigt lydbillede.

Afspillerens frontpanel er domineret af en stor, lys 2.4’’ LCD skærm med høj skærmopløsning og superb kontrast, der sikrer detaljerige billeder. Skærmen er perfekt til at nyde podcasts, downloads fra online filmbutikker og videoklip fra sharing sites. Skærmens hurtige responstid muliggør jævn og klar videoafspilning med op til 30 frames i sekundet.

Læg afspilleren på langs og nyd videoer i bredt format, inklusive et rigt lydspor fra de indbyggede højtalere. Som tilbehør kan man endda få en holder, så den selv kan stå på bordet, mens du afspiller film.

De vigtigste musik- og videoformater er understøttet, herunder rettighedsstyret WMA og WMV. Import af musik, videoer og fotos gøres hurtig og nemt med den simple drag-and-drop funktion fra din PC’s mappe med musik og videoer eller via iTunes* 8.1 Content Transfer. MPEG1 og visse WMV filer kan også afspilles på denne Walkman, hvis de konverteres med Content Transfer.

Du kan også lytte på den indbyggede FM-radio eller bruge den smarte indbyggede optager, der er praktisk at have ved hånden under forelæsninger, ved interviews eller til at gemme dine egne sangideér. Du kan også gemme dine favoritudsendelser fra FM-radioen til senere afspilning.

Walkman S540 serien gør det muligt for dig at høre musik i op til hele 42 timer (med høretelefoner) på en enkelt opladning. Bruger du de indbyggede højtalere, kan du lytte i op til 17 timer inden næste opladning. Batteriet tillader imponerende 6.5 timers videoafspilning, hvilket er tilstrækkeligt til at sikre underholdning på flyveture eller under den daglige transport til og fra arbejde. Og hvis du både ser video og bruger højttalerne, er der strøm på batteriet i op til 5 timer.

Lagt på 25. september 2009
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Ford
 Chevrolet
 Jesper Holm
 Hyundai
 Natuzzi
 Menu
 Andre artikler
Bose Portable Home Speaker
Bose Portable Home Speaker er en trådløs højttaler til hjemmet, en bærbar Bluetooth-højttaler og en stemmestyret højttaler i ét...
Læs mere
Mærk Bassen med Sonys nye WH-XB900N
Fordyb dig i bassen med de nye WH-XB900N trådløse høretelefoner fra Sony...
Læs mere
Samsung Galaxy Watch Active
Sundhed i hverdagen er mere end bare at tælle trin. Galaxy Watch Active tager en...
Læs mere
Huawei AI Cube
Højtalere med kunstig intelligens og en 4G-router behøver ikke være to forskellige devices. Huaweis nye AI Cube forener kvalitetslyd og...
Læs mere
Harman Kardon Citation
Harman Kardons nye Citation-serie er skabt til at fornøje både øjne og ører...
Læs mere
OnePlus Bullets Wireless
OnePlus introducerer nu deres nyeste høretelefoner Bullets Wireless...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds