ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Erara humanum est - det er menskeligt at fejle.

BeoTime – gør det til en drøm at vågne op!


Bang & Olufsen introducerer et usædvanligt og elegant vækkeur med Sleep Timer og mulighed for systemintegration, der både er en fryd at se på, røre ved og betjene. Det er det fysiske symbol på et enkelt budskab, der forener tidløst design, praktisk anvendelighed og brugervenlighed i en overraskende diskret indpakning.

BeoTime er Bang & Olufsens svar på soveværelsets bedste ven: et vækkeur, som gør det til dagens højdepunkt at slå øjnene op. Uanset om du vælger at vågne til lyden af den diskrete ringetone, eller du tilføjer lyden fra dit yndlingsprogram i fjernsynet, en radiostation eller et stykke musik, bliver hver morgen en god start på dagen med BeoTime. Når du er på vej ud ad døren, sørger BeoTime for, at Bang & Olufsen systemet i soveværelset slukker på et fastsat tidspunkt.

BeoTime har også en indbygget Sleep Timer, som kan sætte alt Bang & Olufsen udstyr i rummet på standby efter et valgt tidsinterval på op til 120 minutter – en smart funktion for dem, der godt kan lide at blive sent oppe og se fjernsyn eller falde i søvn til en god cd, uden at skulle tænke på at slukke for musikken. Foruden funktioner som vækkeur og Sleep Timer kan du bruge BeoTime til almindelig betjening af fjernsynet, højttalerne og lyset i soveværelset.

BeoTime er lige så bekvemmeligt, som det er brugervenligt. Det kan holdes i én hånd og betjenes med tommelfingeren, og den indbyggede sensor drejer oplysningerne i displayet og knappernes funktioner alt efter, hvordan du holder BeoTime, hvordan det står på natbordet eller er placeret i vægbeslaget.

Visuel identitet
Designeren Steffen Schmelling søgte efter ting, der inspirerede ham til en rigtig behagelig måde at vågne op på, og han kom til at tænke på Mozarts Tryllefløjten, som er en fortælling med fantastisk musik, hvor lyset besejrer mørket, og hvor man oplever en blanding mellem drøm og fantasi. Det var oplagt at bruge fløjten som symbol på sådan en oplevelse.

BeoTime er et smukt anodiseret og poleret aluminiumsrør med en knap, der ligner knappen på en trompetventil, og som stikker frem i den ene ende, når alarmfunktionen er aktiveret. Knappen klikker ind og ud, når man trykker på den - hvilket leder tankerne hen på et klassisk vækkeur. Den bruges til at slå alarmen til og fra. I den anden ende af røret skjuler et dæksel batterirummet med plads til tre batterier, som holder helt op til et år, før de skal udskiftes. To gummifødder – én i hver ende af røret – giver BeoTime et godt greb, når det ligger på bordet. BeoTime har også et nærmest usynligt magnetisk beslag til montering på væggen.

Navigationen foregår ved hjælp af den firkantede navigationsknap og tre separate display – med mørk tekst på lys baggrund – som viser det aktuelle klokkeslæt, alarmtidspunkt og vækkeurets kilde. Det aktuelle klokkeslæt er altid synligt, og takket være en indbygget berøringssensor aktiveres displayets baglys ved blot at røre ved BeoTime, f.eks. hvis du vil se, hvad klokken er om natten.

Lagt på 31. juli 2009
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Hyundai
 Rosendahl
 GUBI
 UnderCover by LE KLINT
 Ford
 Natuzzi
 Andre artikler
Bose Portable Home Speaker
Bose Portable Home Speaker er en trådløs højttaler til hjemmet, en bærbar Bluetooth-højttaler og en stemmestyret højttaler i ét...
Læs mere
Mærk Bassen med Sonys nye WH-XB900N
Fordyb dig i bassen med de nye WH-XB900N trådløse høretelefoner fra Sony...
Læs mere
Samsung Galaxy Watch Active
Sundhed i hverdagen er mere end bare at tælle trin. Galaxy Watch Active tager en...
Læs mere
Huawei AI Cube
Højtalere med kunstig intelligens og en 4G-router behøver ikke være to forskellige devices. Huaweis nye AI Cube forener kvalitetslyd og...
Læs mere
Harman Kardon Citation
Harman Kardons nye Citation-serie er skabt til at fornøje både øjne og ører...
Læs mere
OnePlus Bullets Wireless
OnePlus introducerer nu deres nyeste høretelefoner Bullets Wireless...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds