ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Venlighed er evnen til at elske mennesker mere end de fortjener.

Nyt ansigt i µ-serien fra olympus


I Olympus µ-7010 går et utroligt slankt design hånd i hånd med en fremragende optik. Det nyeste medlem i den populære µ serie, har en en fremragende vidvinkeloptik med 7x zoom i et elegant hus. Her er beviset på at elegance ikke udelukker funktioner i topklasse, da denne utroligt slanke model også har funktionerne dobbelt IS. AF følgefokus og i-Auto, der helt fjerner gætterierne om det perfekte billede. µ-7010 gør det desuden nemmere at udtrykke sig fotografisk med de nye, kreative effektfiltre, som alle kan nyde godt af. Det kommer i tre spændende farver: Starry Silver, Titanium Grey og Candy Pink.

Med det elegante ydre er det 12 megapixel store µ-7010 det perfekte miks af elegance og indhold. Det har effektfiltre, som fotografen kan bruge til at give billederne et helt nyt strøg. Popkunst giver f.eks. billederne skrappe farver, der gør dem mere intense og klare. Andre spændende, kreative effekter er hulkamera, skitse, og fiskeøje. Motivsøgning og betragtning af de "mesterlige" resultater sker let med den alsidige vidvinkeloptik med 7x zoom (28-196mm*) og den 6.9cm store HyperCrystal II LCD.

En anden imponerende ny funktion er AF følgefokus, der sikrer at selv motiver i bevægelse altid står knivskarpt. Dobbelt billedstabilisering sørger for at alle billeder er krystalklare. Derudover registrerer den avancerede i-Auto funktion de fem hyppigst forekommende motiver og indstiller hereftyer. Du behøver heller ikke bekymre dig om dit udseende med det smarte µ-7010: skønhedsfunktionen udglatter småfejl på det færdige billede, så man får en glat hud. Den indbyggede panoramafunktion giver nogle særdeles vidtspændende billeder i det store udendørsrum eller kunstnerisk underholdning i byen.

Det nye medlem af den klassiske µ serie har 39 indbyggede sprog. Den omfattende række af stærke og praktiske egenskaber rundes af med xD-Picture kort og microSD kompatibilitet. Olympus µ-7010 kommer i handelen sammen med en ny programversion: Olympus Master 2.2 med bedre muligheder for billedhåndtering og redigering.

Lagt på 12. august 2009
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Chevrolet
 Faber
 Subaru
 Menu
 Hyundai
 Ford
 Andre artikler
Bose Portable Home Speaker
Bose Portable Home Speaker er en trådløs højttaler til hjemmet, en bærbar Bluetooth-højttaler og en stemmestyret højttaler i ét...
Læs mere
Mærk Bassen med Sonys nye WH-XB900N
Fordyb dig i bassen med de nye WH-XB900N trådløse høretelefoner fra Sony...
Læs mere
Samsung Galaxy Watch Active
Sundhed i hverdagen er mere end bare at tælle trin. Galaxy Watch Active tager en...
Læs mere
Huawei AI Cube
Højtalere med kunstig intelligens og en 4G-router behøver ikke være to forskellige devices. Huaweis nye AI Cube forener kvalitetslyd og...
Læs mere
Harman Kardon Citation
Harman Kardons nye Citation-serie er skabt til at fornøje både øjne og ører...
Læs mere
OnePlus Bullets Wireless
OnePlus introducerer nu deres nyeste høretelefoner Bullets Wireless...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds