ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Lykken er at være sig selv nok.
Aristoteles

Skiløb under nordlys


Hører du til dem, der bare skal have julen overstået, så du kan komme afsted på skiferie? Og hører du samtidig til dem, der søger nye udfordringer og unikke skioplevelser? Så ta’ et kig mod nord til nogle af Finlands mest velbevarede skisportshemmeligheder.

Efter årtiers valfarten til Østrig, Sverige og Norge, begynder danske skiturister nu at søge mod nye destinationer i jagten på anderledes skiferieoplevelser. Et af de lande, der oplever stigende interesse fra danske skientusiaster
er De 1000 Søers Land - Finland.

Med en skisæson, der strækker sig fra november til maj, masser af offpiste kombineret med brede, hvide boulevarder og mulighed for at opleve det spektakulære nordlys, er Finland et eldorado for skiturister. At kaste sig ned over sneklædte bjerge 200 km nord for polarcirklen i op til 16 timer i døgnet er muligt i Finlands nordlige provins, Lapland. Læg dertil at ungerne kan køre i rensdyrkane, mens forældrene varmer sig i en af de legendariske saunaer og lader op til at gå på opdagelse i den autentiske, laplandske gastronomi, som bl.a. Claus Meyer er så betaget af. Denne passion stammer fra han en inspirationstur til Lapland, som han tog sammen med kollegaen Rene Redzepi inden de åbnede den legendariske Noma, og arrangerer den kendte kok en eksklusiv ski- og gourmetferie til Lapland, som man via hans hjemmeside kan tilmelde sig.

Rejs miljørigtigt
De, der vender skispidserne mod det smukke land et par timers flyvning fra Danmark, møder en treenighed af nordisk natur, skiløb og mad.
For vinterferie i Finland er meget mere end skisport. Alpint skiløb i World Cup klasse og langrend i den imponerende natur kan således kombineres med rensdyrkørsel, snescooter- og slædehundesafari, isfiskeri, unikke gourmetoplevelser og et væld af saunaer og andre wellness-muligheder. Nætterne kan tilbringes i alt fra luksuriøse hoteller bygget af is til hyggelige træhytter eller sågar igloer. Desuden kan du være sikker på, at du rejser lidt grønnere, når du flyver til Finland. Flyselskabet Finnair har i mange år investeret i nye lavenergiforbrugende fly med mindre kuldioxidudslip og ejer derfor en af verdens yngste, mest avancerede og mest CO2 besparende flåder.

Du kan læse meget mere om skiferie i Finland på finland-tourism.com eller altomfinland.dk.

Lagt på 17. december 2009
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Rejsefeber.dk
 Spies
 Andre artikler
Med luksustog gennem Rocky Mountains
Det vestlige Canada og det nordvestlige hjørne af USA er med sine...
Læs mere
Apollo Mondo Boutique
Den kommende sommer åbner Apollo dørene til et helt nyt hotelkoncept i deres Apollo Mondo-portefølje...
Læs mere
 ZoomRooms
 Rejsefeber.dk
 Spies
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds