ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Lykken er som en parfume: Vi kan ikke stænke den på andre, uden at et par dråber rammer os selv.
William Shakespeare

Sony NEX-5 og NEX-3


De nye medlemmer i Alpha-familien, NEX-5 og NEX-3, byder på DSLR-billedkvalitet samt fordelene ved udskiftelige objektiver – alt sammen i et kompakt design, så kameraerne let kan stoppes i jakkelommen eller bæres i en taske. Sammenlignet med traditionelle spejlreflekskameraer betyder den spejlløse konstruktion i de nye kameraer, at de er langt slankere – helt ned til 24.2mm (eksklusiv greb og fatning) på det smalleste punkt for modellen NEX-5 og 25.4mm for NEX-3 (eksklusiv greb og fatning). NEX-5 er desuden blevet ekstra raffineret med et kamerahus designet i let magnesium, der gør det til verdens mindste og letteste digitalkamera til udskiftelige objektiver.

Begge kameraer er baseret på den helt nye Exmor APS HD CMOS sensor med en opløsning på 14.2 effektive megapixel. Med en sensor langt større end traditionelle kompaktkameraer, leverer de nye kameraer billeder med ekstrem lav billedstøj og med en billedkvalitet, som man kender det fra spejlreflekskameraer.

Kvaliteten af både stillbilleder og videooptagelser forstærkes yderligere af den kraftfulde BIONZ-processor, der giver lynhurtige DSLR-lignende optagelser med hurtig og præcis autofokus. Kameraerne er ligeledes velegnede til optagelse af motiver i hurtig bevægelse med en lynhurtig, kontinuerlig optagelse af op til syv billeder i sekundet (AF/AE-funktionen indstillet fra første billede).

En verden af optagemuligheder
De nye kameraer er kompatible med et bredt udvalg af udskiftelige E-mount objektiver, hvilket åbner op for en verden af kreative optagemuligheder.

NEX-5 og NEX-3 er de første kameraer i Alpha-familien, der kan bruges til optagelse af HD-video med autofokus. Ved et enkelt tryk på Movie Rec-knappen optager både NEX-5 og NEX-3 HD-video med stereolyd i MPEG4-format, der er ideel til lagring på computeren og fildeling på nettet. NEX-5 optager i fuld HD (1920 x 1080i) i AVCHD-format, som kan vises på et tilsluttet HD-tv. Begge kameraer er desuden kompatible med en ECM-SST1-stereomikrofon, som monteres i tilbehørsskoen. Mikrofonen optager lyd i ekstra høj kvalitet til HD-videooptagelserne, hvis man ønsker det.

Som de første Alpha-kameraer har NEX-5 og NEX-3 funktionen Sweep Panorama. Tryk på udløserknappen og panorer kameraet fra side til side eller op og ned. Panoreringen stykkes automatisk sammen til et detaljeret 23 megapixel panoramabillede med en 226 graders effektiv synsvinkel4. Panorama-optagelserne kan også ses i 3D på kompatible BRAVIA 3D-tv5.

Begge kameraer leveres med en superkompakt aftagelig blitz, der kan monteres i tilbehørsskoen for optagelser i dårlig belysning. Er på markedet i næste måned.
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 UnderCover by LE KLINT
 Menu
 Faber
 Jesper Holm
 Chevrolet
 Rosendahl
 Andre artikler
Bose Portable Home Speaker
Bose Portable Home Speaker er en trådløs højttaler til hjemmet, en bærbar Bluetooth-højttaler og en stemmestyret højttaler i ét...
Læs mere
Mærk Bassen med Sonys nye WH-XB900N
Fordyb dig i bassen med de nye WH-XB900N trådløse høretelefoner fra Sony...
Læs mere
Samsung Galaxy Watch Active
Sundhed i hverdagen er mere end bare at tælle trin. Galaxy Watch Active tager en...
Læs mere
Huawei AI Cube
Højtalere med kunstig intelligens og en 4G-router behøver ikke være to forskellige devices. Huaweis nye AI Cube forener kvalitetslyd og...
Læs mere
Harman Kardon Citation
Harman Kardons nye Citation-serie er skabt til at fornøje både øjne og ører...
Læs mere
OnePlus Bullets Wireless
OnePlus introducerer nu deres nyeste høretelefoner Bullets Wireless...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds