ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Lykken er som en parfume: Vi kan ikke stænke den på andre, uden at et par dråber rammer os selv.
William Shakespeare

Bose Unify


Bose lancerer nye Home Entertainment-systemer og præsenterer integrationsteknologien Unify.

Med lanceringen af de nye Lifestyle-systemer bringer Bose brugerne sikkert ind i fremtidens stuer med en ny og spændende teknologi, som gør op med avancerede opsætninger af hjemmets mange kilder til underholdning én gang for alle.

Den moderne forbruger vil have kvalitetsunderholdning direkte hjem i stuen, og takket være den teknologiske udvikling har mulighederne aldrig været så mange. Med fladskærmen i centrum designer vi vores eget personlige system til hjemmeunderholdning – men de mange teknologier, elektroniske komponenter og kilder, øger samtidig kompleksiteten.

Med de nye Lifestyle-systemer præsenterer Bose en ny serie af 5.1-lydsystemer, der er bygget op omkring en multikompatibel mediekonsol, der binder hjemmets mange kilder til underholdning sammen i ét integreret system. De nye systemer byder også på en ny innovation fra Bose med teknologien Unify, der giver brugeren en intuitiv brugerflade, som gør opsætning og betjening hurtig og enkel.

Med Lifestyle-systemernes mediekonsol tilsluttet et tv guides brugerne igennem opsætningen af de øvrige kilder som Blu-ray-afspillere, spillekonsoler, digital tv-bokse, musikkilder, medieadaptere osv. Opsætningen sker med en step-by-step-guide illustreret på tv’et og i et sprog, som alle kan forstå. Hvis brugerne tilslutter enheder i forkerte indgange, registrerer systemet det og korrigerer brugeren, så man sikkert guides frem til den korrekte opsætning.

Nem styring af alle enheder
Brugervenligheden i de nye Lifestyle-systemer er også tænkt ind i selve styringen af de forskellige enheder med en universalfjernbetjening, der rent faktisk er universal. Med styringen af op til seks HD-kilder programmeres fjernebetjeningen uden brug af koder eller internetvejledninger. Når brugeren har tilsluttet en ny kilde, peges fjernbetjeningen mod Lifestyle-systemets mediekonsol, og med få tryk på de knapper, som anvises og illustreres på tv’et, kan brugeren nu gemme kildernes fjernbetjeninger væk og i stedet styre dem centralt med Bose-fjernbetjeningen.

De tilsluttede enheder bliver vist på tv-skærmen som Blu-ray eller Digital tv-boks i stedet for tekniske betegnelser som HDMI 1 eller Component 2, og brugeren vælger blot den enhed, som skal styres. Selve fjernbetjeningen er udstyret med de mest basale knapper, mens de mere avancerede funktioner og sjældent anvendte knapper illustreres og styres på tv-skærmen.

Lifestyle-serien udvides med fire nye systemer: V-Class 25, V-Class 35, T-Class 10 og T-Class 20. Forskellen på systemerne er først og fremmest højttalertyperne – og så får man med V-Class-systemerne radiotuner og display samt iPod-dock indbygget i mediekonsollen. Alle systemerne byder på suveræn lydkvalitet og er desuden spækket med Boses innovative teknologier.

Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Menu
 Chevrolet
 Faber
 UnderCover by LE KLINT
 GUBI
 Natuzzi
 Andre artikler
Bose Portable Home Speaker
Bose Portable Home Speaker er en trådløs højttaler til hjemmet, en bærbar Bluetooth-højttaler og en stemmestyret højttaler i ét...
Læs mere
Mærk Bassen med Sonys nye WH-XB900N
Fordyb dig i bassen med de nye WH-XB900N trådløse høretelefoner fra Sony...
Læs mere
Samsung Galaxy Watch Active
Sundhed i hverdagen er mere end bare at tælle trin. Galaxy Watch Active tager en...
Læs mere
Huawei AI Cube
Højtalere med kunstig intelligens og en 4G-router behøver ikke være to forskellige devices. Huaweis nye AI Cube forener kvalitetslyd og...
Læs mere
Harman Kardon Citation
Harman Kardons nye Citation-serie er skabt til at fornøje både øjne og ører...
Læs mere
OnePlus Bullets Wireless
OnePlus introducerer nu deres nyeste høretelefoner Bullets Wireless...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds