ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 Citat
Kunst er det, man ikke kan. Hvis man kunne, var det jo ingen kunst.
Storm P

Matcha, omakase og sushi


Denne kogebog er nytænkende med fokus på rene linjer og råvarer af god kvalitet. I bogen findes opskrifter på smoothies, supper, sushi, boller og kager, som indeholder matcha-te.

Bogen er ideel som opslagsværk og rummer nye og anderledes opskrifter på moderne sushi og variationer af velkendte retter.

For vegetarer eller for dem, som ikke bryder sig om fisk, venter der mange nye og spændende smagsoplevelser.

Sushirullerne er udelukkende sammensat af forskellige råvarer, som kan købes hos lokale butikker. Så uanset hvor i landet man bor, er det muligt at lave sushi af høj kvalitet.

Forfatteren er uddannet sushikok på California Sushi Academy. Kurset blev ledet af den meget anerkendte japanske instruktør Toshi Sugiura, som også er kendiskok i Hollywood og dommer ved japanske sushikonkurrencer.
101 sider, illustreret og med stift bind.

Om forfatteren
Zoë Escher er født i 1974, adopteret fra Sri Lanka og opvokset i Helsingør nord for København.

Hun har i mange år dyrket kampsporten kendo (japanske sværdfægtning) på eliteplan, men i 2005 blev hun desværre nød til at stoppe pga. en knæskade.

Året før, hun stoppede, var hun på et træningsophold i Japan og fik nogle virkelig gode kulinariske oplevelser, der skærpede hendes interesse for det japanske køkken.

I 2006 rejste Zoë til Los Angeles, hvor hun blev uddannet til sushikok hos California Sushi Academy. Kurset blev ledet af den meget anerkendte japanske instruktør Toshi Sugiura, som også er kendiskok i Hollywood og dommer ved sushikonkurrencer i Japan.

Under sit ophold lavede hun cateringmad til kendisser i Bel Air, Beverly Hills og Hollywood.

Ved den afgørende færdighedstest i sushi fik Zoë Escher en flot 2. plads.

Hendes store interesse for det gode liv har motiveret hende til at stifte Sakana i 2009, som er et netværk for yngre kvinder med et lidenskabeligt forhold til gourmet mad.

Udgives af forlaget Mellemgaard.
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Rosendahl
 GUBI
 Jesper Holm
 Natuzzi
 UnderCover by LE KLINT
 Faber
 Andre artikler
I køkkenet med Karen Blixen
For Karen Blixen var gastronomi en kunstart på lige fod med litteratur, musik og maleri...
Læs mere
Jamie Oliver - Grønt
Stadig flere ønsker at spise mere grønt, hvad enten det skyldes helbredsmæssige årsager, økonomiske hensyn eller...
Læs mere
Enkelt
Yotam Ottolenghi er stjernekokken, der revolutionerede det grønne køkken med sin sans for smagssammensætning...
Læs mere
Holms desserter
Claus Holm har skiftet salt ud med sukker...
Læs mere
Lev sundt året rundt
Slankekure, lynkure, suppekure og juicekure lover alle en sundere livsstil og en slank krop. Du kan tabe dig på kort sigt, men...
Læs mere
Grøn Mad - Let at lave
Grøn Mad - Let at lave er til dig, der gerne vil spise flere grønsager...
Læs mere
River Cafe
120 opskrifter på italiensk mad, når det er allerbedst fra legendarisk London-restaurant...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Bil & Motor
  Bil Nyheder
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds