ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Vi har kunsten for ikke at dø af sandheden.
Friedrich Nietzsche

Mindflex


I et nyt og revolutionerende familiespil kan du gøre det utænkelige - få en genstand til at bevæge sig alene ved tankens kraft. Så hvad der engang blev opfattet som overtro eller smarte tricks er nu blevet genstand for videnskaben, og i dag er det muligt at udføre ren magi hjemme ved sofabordet.

Gennem hundredvis af år har mennesket diskuteret telekinese – muligheden for at få ting til at flyve ved hjælp af tankens kraft. Tryllekunstnere, gøglere og svindlere i almindelighed har påstået, at de har kunnet få ting til at svæve med tankens kraft. Og nu er gøgleriet rent faktisk rykket ind i dagligstuen. I et nyt familiespil, der hedder Mindflex, kan du teste din evne til at koncentrere dig – og derigennem få en bold til at bevæge sig frit i luften.

Super skarp eller sløv i optrækket
I det nye spil Mindflex handler det om at bevare koncentrationen, så du er i stand til at flytte en genstand med tankens kraft. Hver enkelt spiller monterer et headset på hovedet, og heri sidder en række sensorer ved ørerne og i panden, som måler den aktivitet, der er i hjernen. Lidt i stil med en løgnedetektor kan Mindflex registrere spillernes hjerneaktivitet, når de koncentrerer sig og slapper af. Det trådløse headset sender så målingerne ned til Mindflex-maskinen, som herefter aktiverer en strøm af luft, der blæser op. Det vil sige, jo mere man koncentrerer sig, jo mere luft kommer der ud af maskinen. På den måde kan man lade en lille bold svæve frit i luften og forsøge at styre den alene ved tankens kraft.

Et sikkert spil, der tester din intelligens
Hvis man er god til at koncentrere sig, kan man tage fuld kontrol over bolden og lade den svæve høj, og mister man fokus eller slapper for meget af, så falder bolden ned. Det gælder derfor om både at kunne styre sin evne til at koncentrere sig og slappe af, så man hurtigst muligt kan få bolden over, under og igennem Mindflex-banens mange forhindringer. Der er ni mulige forhindringer med i spillet, og man kan selv tilrettelægge banen på 100 forskellige måder. For at få bolden fra side til side, kan man regulere luftens retning ved hjælp af en lille knap. Den spiller, der gennemfører en bane på kortest tid, har vundet. Mindflex-sensorerne svarer til en simpel EEG-monitor, som vi kender den fra andre instrumenter, der har eksisteret de sidste 30 år. Sensorerne måler altså den hjerneaktivitet, der forekommer, uanset om man spiller spillet eller ej. Sensorerne sender ikke nogen signaler eller strømninger den anden vej, som vil kunne påvirke hjernen. Spillet er derfor ganske sikkert – og tankevækkende sjovt - for både for børn og voksne.

Vejl. udsalgspris for Mindflex er 1.099 kr.
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Jesper Holm
 GUBI
 Faber
 Hyundai
 Subaru
 Menu
 Andre artikler
Bose Portable Home Speaker
Bose Portable Home Speaker er en trådløs højttaler til hjemmet, en bærbar Bluetooth-højttaler og en stemmestyret højttaler i ét...
Læs mere
Mærk Bassen med Sonys nye WH-XB900N
Fordyb dig i bassen med de nye WH-XB900N trådløse høretelefoner fra Sony...
Læs mere
Samsung Galaxy Watch Active
Sundhed i hverdagen er mere end bare at tælle trin. Galaxy Watch Active tager en...
Læs mere
Huawei AI Cube
Højtalere med kunstig intelligens og en 4G-router behøver ikke være to forskellige devices. Huaweis nye AI Cube forener kvalitetslyd og...
Læs mere
Harman Kardon Citation
Harman Kardons nye Citation-serie er skabt til at fornøje både øjne og ører...
Læs mere
OnePlus Bullets Wireless
OnePlus introducerer nu deres nyeste høretelefoner Bullets Wireless...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds