ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Det er en skam, at jeg ikke er sådan et vidunderligt menneske, som folk siger, jeg er, for verden kunne godt bruge nogen af den slags.
Alan Alda

Samsung Galaxy Tab

Samsung galaxy tab

Samsung samler sine smarteste innovationer i Galaxy Tab, der med sin syv tommer store touchskærm fusionerer smartphonen med den bærbare computer til en helt ny produktkategori – en kompakt mobil tavle-pc.

Galaxy Tab vejer kun 380 gram, har en syv tommer stor touchskærm og et kompakt design med bløde, afrundede former. Galaxy Tab er så tilpas lille, at den kan være i inderlommen, men samtidig stor nok til at have liggende på knæene, når du sidder i sofaen.

Via multifunktionen kan du surfe på nettet og have glæde af alle Galaxy Tab’s multimedie-funktioner samtidigt – du kan fx lytte til din yndlingsmusik mens du opdaterer din Facebook-status. Eller læse en e-bog, se på billeder og se film i fuld HD direkte fra den interne hukommelse eller hukommelseskort, streamet fra internettet eller fra en computer via DLNA-teknologien. Og med Flash-understøttelse kan du surfe på alle dine yndlingshjemmesider uden problemer. Du kobler dig let på nettet via det indbyggede mobile bredbånd eller et trådløst netværk.

Med Galaxy Tab kan du meget mere end at surfe på nettet. Takket være operativsystemet Android 2.2 og Android Market kan du downloade mange tusinder applikationer, som gør din Galaxy Tab til helt din egen. Desuden er der allerede mange praktiske applikationer forudindstalleret. Fx ThinkFree, hvor du kan åbne og redigere Microsoft Office dokumenter, eller hvad med at bruge din Galaxy Tab som fjernbetjening til tv’et. Med en kraftfuld processor på 1 GHz bliver touchskærmen ekstra følsom, og det er intet problem at se film i fuld HD eller se avanceret grafik på den.

Du kan også ringe fra din Galaxy Tab. Enten kan den ligge på bordet og bruges som en højtaler-telefon, eller tilsluttes et bluetooth headset. Galaxy Tab har to kameraer og det frontale kamera kan anvendes til videokonferencer. Du kan naturligvis også sende sms og mms.

Galaxy Tab har en syv tommers tilpasset version af brugergrænsefladen TouchWiz 3.0, hvor du selv kan flytte rundt i menuerne og skabe dine egne genveje. Med SocialHub kobles du til de sociale medier som Facebook, Twitter og Google. Kombiner dette med dine mailkonto og kalendere, og så har du alle vennernes aktiviteter samlet et og samme sted.

Galaxy Tab er den perfekte rejsemakker. Udover at se film eller surfe på nettet har Galaxy Tab indbygget GPS. Det gør det let at finde rundt, og velankommet til din destination, kan du få informationer om seværdigheder, restauranter og butikker via den såkaldte augmented reality funktion – hold Galaxy Tab op foran dig, og den giver dig rutevejledning og informationer om, hvor langt der er til dit mål.

Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Chevrolet
 Faber
 Hyundai
 Ford
 Rosendahl
 Subaru
 Andre artikler
Bose Portable Home Speaker
Bose Portable Home Speaker er en trådløs højttaler til hjemmet, en bærbar Bluetooth-højttaler og en stemmestyret højttaler i ét...
Læs mere
Mærk Bassen med Sonys nye WH-XB900N
Fordyb dig i bassen med de nye WH-XB900N trådløse høretelefoner fra Sony...
Læs mere
Samsung Galaxy Watch Active
Sundhed i hverdagen er mere end bare at tælle trin. Galaxy Watch Active tager en...
Læs mere
Huawei AI Cube
Højtalere med kunstig intelligens og en 4G-router behøver ikke være to forskellige devices. Huaweis nye AI Cube forener kvalitetslyd og...
Læs mere
Harman Kardon Citation
Harman Kardons nye Citation-serie er skabt til at fornøje både øjne og ører...
Læs mere
OnePlus Bullets Wireless
OnePlus introducerer nu deres nyeste høretelefoner Bullets Wireless...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds