ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Kunst er det, man ikke kan. Hvis man kunne, var det jo ingen kunst.
Storm P

Store smagsoplevelser


Man behøver ikke tage om på den anden side af jordkloden for at få store og anderledes ferieoplevelser. Falk Lauritsen Rejser tilbyder nu rundrejser til en række europæiske destinationer. Oplev klassiske rejsemål fra nye vinkler og smag dig gennem den gastronomiske kulturarv.

Maden er i fokus, når Falk Lauritsen Rejser som noget nyt inviterer på rundrejser i Europa.

I Italien kan man kombinere kirkebesøg og kunstoplevelser med et eventyr i det romantiske italienske køkken og blive klogere på, hvordan velkendte delikatesser som ricotta, mozzarella og meget andet bliver til.

I Frankrig bliver kultur og verdensarv skyllet ned med gyldne druer og akkompagneret af eksempler fra det dagsordenssættende verdenskøkken.

På Kreta er der mellem oldtidsminderne mulighed for at prøve kræfter med lokal kogekunst og ernæringsrig middelhavskost. Og på Mallorca bliver der tid til både store naturoplevelser, ture på det lokale marked, besøg på olivenplantager og en tur på kokkeskolens skolebænk.

At rejse er at spise
”Ernæring er en megatrend og maden spiller en stadig større rolle for mange mennesker – ikke mindst når vi er ude at rejse – og derfor er det naturligt at lave den her tematiske vinkel, som giver gæsterne mulighed for at opleve klassiske rejsemål på en ny måde, forklarer Søren Buchbjerg, som er salgs- og marketing direktør hos Falk Lauritsen Rejser.

”Det gastronomiske tema giver anledning til at komme om bag facaden og tættere ind på livet af lokalbefolkningen – det bliver en anden måde at opleve og sanse rejsemålet på. Samtidig har vi nogle byer og lande med på programmet – f.eks. Rom og Firenze i Italien og Nice og Avignon i Frankrig, som vi ikke tidligere har rejst til, og på den måde er vores rejseportefølje blevet udvidet betragteligt med de nye europæiske rundrejser.”

Flere rundrejser kan være på vej
Alle rundrejser foregår med lokalkendte, dansktalende rejseledere, som er helt inde i stoffet og gode til at formidle, og hvis de europæiske rundrejser bliver en succes, kan man sagtens forestille sig, at rækken af rundrejsemål bliver udvidet, fortæller Søren Buchbjerg.

Falk Lauritsen Rejsers program byder i 2011-12 på hele 26 forskellige rundrejser til i alt 24 forskellige rejsemål og foruden rejserne i Europa er der ture til bl.a. Indien, New Zealand, Sydafrika og USA, ja til de fleste af verdens kontinenter.

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Rejsefeber.dk
 Spies
 Andre artikler
Med luksustog gennem Rocky Mountains
Det vestlige Canada og det nordvestlige hjørne af USA er med sine...
Læs mere
Apollo Mondo Boutique
Den kommende sommer åbner Apollo dørene til et helt nyt hotelkoncept i deres Apollo Mondo-portefølje...
Læs mere
 ZoomRooms
 Rejsefeber.dk
 Spies
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds