ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Det er meneskeligt at fejle, men guddommeligt at tilgive.
Alexander Pope

Bryan Ferry

Bryan Ferry

Skovrock i samarbejde med Aalborg Kongres & Kultur Center præsenter årets sommerkoncert fredag d. 5. august i Skovdalen.

En af rockmusikkens aristokrater kommer til Danmark og giver en eksklusiv sommerkoncert i Skovdalen i Aalborg fredag den 5. august, præsenteret af Skovrock i samarbejde med Aalborg Kongres & Kultur Center. Legendariske Bryan Ferry dukker op til den udendørs koncert sammen med sit band, og der venter publikum et genhør med klassikere som Slave to Love, Let’s Stick Together og Avalon og nye sange fra det anmelderroste album Olympia, der udkom i efteråret.

Bryan Ferry udgav i efteråret solopladen Olympia, men har i de seneste år turneret verden rundt med Roxy Music, gruppen Ferry var frontmand for indtil midt i firserne, og som han fandt sammen med i begyndelsen af det nye årtusinde. Koncerterne i Skovdalen i Aalborg bliver et tilbagebilk over næsten fyrre års karriere, hvor der bliver plads til både nye sange og klassikere fra de seneste fire årtier.

- En koncert med Bryan Ferry på Skovdalens fine scene omkranset af de store bøgetræer er en meget intime ramme og et scoop, siger Jørgen Nissen, leder af spillestedet Skråen, der også står bag Skovrock-koncerterne. Netop der hvor de internationale kunstnerne og publikum kommer rigtig tæt på hinanden, giver det koncerterne stor nærhed og en fantastisk energi og publikum får en helt unik oplevelse.

Solo cd med guddommelig lyd
Musikanmeldere i både hjemlandet England og i USA var ved at falde over hinanden i begejstring over Ferrys seneste album Olympia, som mange fandt, var et af hans bedste siden tiden med Roxy Music. Herhjemme skrev Gaffa: ”Olympia har den overlegne lyd, som har gjort Bryan Ferry til et stilikon på linje med David Bowie”. Albummet byder på gæsteoptrædener med tre af de andre medlemmer fra legendariske Roxy Music, nemlig Brian Eno, Phil Manzanera og Andy Mackay, samt et musikalsk samarbejde med både David Gilmour, Dave Stewart, Scissor Sistors og Groove Amada.

Bryan Ferry
Bryan Ferry er født i England i 1945 og har siden begyndelsen af 1970’erne været en af de centrale figurer på den britiske musikscene. Først i et parløb med Brian Eno i Roxy Music og siden som soloartist og frontmand i Roxy Music. Crooneren Ferry har rent musikalsk levet i en evig flirt med alle genrer og musiktyper. Fra de banebrydende år i Roxy Music til den sideløbende solokarriere, hvor han vekslede mellem rendyrkede cover-albums til fængende popplader med stort hit-potentiale. Med en uforlignelig coolness har Ferry formået at skabe et personligt musikalsk udtryk, som gør at en sang bliver ikonisk-Ferry, hvad enten sangskriveren er Bob Dylan, Mick Jagger, Kris Kristofferson eller Ferry selv.

Billetter til ståkoncerten koster 395 kr. inkl. gebyr og sælges bl.a. hos Aalborg Kongres & Kultur Centers billetkontor og billetlugen.dk

Lagt på 1. april 2011 af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Chevrolet
 John Masters Organics
 L'Oréal Professionnel
 O&M
 IdHAIR Company A/S
 Hempz
 Andre artikler
Iggy Pop til Tinderbox
Iggy Pop har udsendt plader siden 1968 og har enten som solist eller sammen med bandet The Stooges stået bag klassikere som...
Læs mere
Finske Alma sætter fuld smæk på girl power
Almas massive, tropiske poplyd er så ørehængende, at både MØ og Elton John har tilkendegivet deres begejstring...
Læs mere
Depeche Mode til Tinderbox
Verdensstjernerne giver deres første danske festivalkoncert nogensinde i Odense...
Læs mere
Festivalbilletter: Reglerne, hvis du fortryder købet
Salget af festivalbilletter er begyndt. Men husk at tænke dig om, inden du køber...
Læs mere
Hess Is More
Hess Is More startede som et elektronisk solo-projekt af Mikkel Hess...
Læs mere
Ofelia Live
Igen i år kan man opleve en perlerække af gratis koncerter med Danmarks mest lovende talenter...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds