ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 Citat
Der er to typer mennesker i denne verden - de gode og de onde. De gode sover bedre om natten, men de onde ser ud til at nyde de vågne timer mere.
Woody Allen

Tivoli åbner torsdag


14. april tager Tivoli hul på årets sommersæson, der står i kulturen og oplevelsernes tegn med en helt ny påske-festival, et Fredagsrockprogram med fokus på rocken og de unge talenter, en ny koncertrække i Glassalen, ny søndagsunderholdning for børnefamilierne med Rasmus Klump, 61 klassiske koncerter i Koncertsalen, teaterkoncerten More Jacks, nye spisesteder og et grønnere Tivoli med græs på Plænen og foran Pantomimeteatret hele sæsonen. Det sker alt sammen i sommersæsonen fra den 14. april til og med 25. september.

Danmarks største påskefejring
I anledning af påsken sætter Tivoli i år særlig fokus på påsken og bruger dagene til at invitere gæsterne til Danmarks største påskeparade med bl.a. kyllinger, Pjerrot, Harlekin, Columbine, Rasmus Klump og Tivoli-Garden. Haven er iklædt historisk mange blomster i påskens farver. Blandt de mange tiltag finder man udover påskeparaden, nye påskescenografier og Tivolis Akvarium udstiller hajæg der sandsynligvis udklækkes i påskedagene. Det sker alt sammen fra den 14. april til og med den 25. april, hvor også en lille by foran Pantomimeteatret ser dagens lys, og Nordens største Gospel Festival bliver en del af den samlede oplevelse.

Fra Havens åbning vil krukker og fade være tilplantet med tusindvis af påskeliljer, pinseliljer, påskeklokker holdt i påskens farver, og Haven vil i april og maj måned være tilplantet med omkring 80.000 tulipaner, ca. 25.000 bundplanter samt Pinseliljer, Kejserkroner og Perlehyacinter.

Pop, rock og jazz på plakaten
Tivoli tilbyder i år et store udvalg af levende musik end nogensinde før med omfattende programmer i salene og på Havens åbne scener. Pretty Maids åbner Fredagsrock på Plænen i Tivoli med et brag af en 30-års jubilæumskoncert fredag den 22. april, og Fredagsrock-programmet byder herudover bl.a. på svenske Roxette og de danske talenter Fallulah, Vinnie Who og Luce Love. Alle Fredagsrock-koncerter er gratis for Havens gæster og i 2011 bliver der i alt afviklet 23 koncerter.

Tivoli Festival er navnet på Havens ambitiøse klassiske program, der løber fra maj til september. Blandt 2011-sæsonens klassiske hovednavne er tenoren Jonas Kaufmann, der optræder den 1. august, samt sopranen Renée Fleming, der lægger vejen forbi Koncertsalen i forbindelse med Tivolis fødselsdag den 15. august.

Scenen er sat med humor og musik i Glassalen
Sommersæsonen begynder med premiere på Ørkenens Sønner "Varm luft i Canal Grande", der har premiere på Tivolis åbningsdag den 14. april. 30. maj er der premiere på teaterkoncerten "More Jacks", der opfølgeren på den succesfulde forestilling 'Four Jacks' om Danmarks første og måske største boyband nogensinde.

Tivolis Pantomimeteater
Tivolis Pantomimeteater har i 2011 repremiere på sidste års succes Catching the Bolero samt en af de populære H.C. Andersen-forestillinger med scenografi af Dronning Margrethe II. Derudover er der forestillingerne med Pjerrot, Harlekin og Columbine.

Ny NIMB Grill
I 2011 åbner Nimb Grill & Bar i det tidligere mejeri på NIMB. Her serveres kød og seafood fra grillen med de traditionelle, valgfri tilbehør og vin. Nimb Hotel er blevet udvidet med et ekstra værelse, så der nu er 14, og er i øvrigt på Condé Nast Travelers Gold List 2011 som det eneste hotel i Skandinavien. På Restaurant Herman, der har en stjerne i Guide Michelin, arbejder køkkenchefen Thomas Herman fortsat dedikeret med at udvikle sit unikke køkken, mens Nimb Brasseries nye nordiske køkken vækker opsigt blandt både gæster og anmeldere.

Tivoli sæsoner 2011
Antallet af åbningsdage for hele 2011 er i alt 223 dage fordelt på Sommersæsonen, Halloween samt Jul i Tivoli.

Lagt på 12. april 2011 af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Odacité Skincare
 Redgreen
 Tiger of Sweden
 Mádara
 Weleda
 Coola
 Andre artikler
Dansk teatersucces spiller i Sydney Opera House
Det Kongelige Teaters opsætning af Ingmar Bergmans Scener fra et ægteskab har imponeret...
Læs mere
Copenhagen Summer Festival 2018
Den traditionsrige Copenhagen Summer Festival byder som altid på mange godbidder med...
Læs mere
Ofelia Live 2018
For 10. gang har Det Kongelige Teater teamet op med nogle af de stærkeste artister på den danske musikscene lige nu...
Læs mere
Candice Breitz - Love Story
Candice Breitz’ aktuelle videoinstallation Love Story undersøger de omstændigheder, som empati opstår under...
Læs mere
Røde orm i Ulvedalene
Kæmpe teatershow for hele familien...
Læs mere
Music Show Scotland i Jyske Bank Boxen
Det bliver et glædeligt gensyn, når Music Show Scotland, som det eneste sted i Danmark, vender...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Bil & Motor
  Bil Nyheder
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds