ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
En vred mand er sjældent fornuftig; en fornuftig mand er sjældent vred.

All Inclusive har toppet

Flere og flere danskere ønsker et a la carte hotel på sommerferien, eksempelvis i det græske øhav

All Inclusive tendensen ser med denne sommer ud til at have toppet. 30 % har på nuværende tidspunkt booket et All Inclusive hotel med afrejse i juni, juli eller august mod 35 % sidste år. Hotellejligheder, a la carte hoteller og villaer øger tilsvarende.

”Hotelkonceptet All Inclusive med alt betalt på forhånd er vokset eksplosivt de seneste fem år. For 5 år siden bestilte kun 2 % et hotel med All Inclusive, og så kom kulminationen sidste sommer, hvor 35 % rejste på sommerferie med All Inclusive ’på billetten’. Nu ser det ud til, at konceptet har fundet sit naturlige loft, da efterspørgslen er faldet fra 35 % sidste år til 30 % i år, og danskernes interesse for hotellejligheder, a la carte hoteller og villaer tilsvarende er øget. Dette målt på ferier med afrejse i juni, juli og august”, konstaterer Rikke Koks Andreassen, kommunikationschef hos Apollo.

All Inclusive vil fortsat være mere udbredt, når danskerne tager på sol- og badeferie i løbet af vinteren, da All Inclusive hoteller er i overtal på oversøiske rejsemål, i særdeleshed mod vest.

”Det var ventet, at efterspørgslen på All Inclusive ville stabilisere sig inden for en overskuelig årrække. All Inclusive konceptet har et naturligt loft, og da finanskrisen er passé, er danskerne ikke bange for at bruge flere penge på deres sommerferie. All Inclusive vælges typisk af danskere, der vil kontrollere rejsebudgettet, og som synes, det er komfortabelt med All Inclusive. Mens en sommerferie i hotellejlighed, på et hotel uden All Inclusive eller i villa oftest ønskes af dem, for hvem det er afgørende at komme rundt på destinationen, spise på lokale restauranter, købe lokale råvarer og kokkerere ’hjemme’, få en kulturel oplevelse eller prøve strande, som ikke nødvendigvis ligger nedenfor hotellet. Der er tale om to forskellige sæt af præferencer”, slutter Rikke Koks Andreassen.

Hvad gælder Apollos 1600 hoteller verden over, tilbydes både All Inclusive, hotellejligheder, hoteller uden All Inclusive og villaer på alle destinationer. All Inclusive er dog som hotelkoncept så godt som ikke eksisterende i Thailand.


Lagt på 17. juni 2011 af KP
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Rejsefeber.dk
 Spies
 Andre artikler
Med luksustog gennem Rocky Mountains
Det vestlige Canada og det nordvestlige hjørne af USA er med sine...
Læs mere
Apollo Mondo Boutique
Den kommende sommer åbner Apollo dørene til et helt nyt hotelkoncept i deres Apollo Mondo-portefølje...
Læs mere
 ZoomRooms
 Rejsefeber.dk
 Spies
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds