ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Det er en skam, at jeg ikke er sådan et vidunderligt menneske, som folk siger, jeg er, for verden kunne godt bruge nogen af den slags.
Alan Alda

Sony Ericsson Xperia Play


Under Mobile World Congress i Barcelona løftede Sony Ericsson endeligt sløret for sin nye spille-mobil, Xperia Play, der er det seneste medlem af den Android-baserede Xperia-familie og verdens første PlayStation certificerede mobil. Xperia Play kombinerer alle de nødvendige mobilegenskaber med en enestående spilleoplevelse.

Når mobilen er slået sammen fungerer den som en almindelig Xperia mobil og har et 5 megapixel kamera, en 4” touch skærm og en masse sociale netværkstjenester. Men skyder du spilkontrollen ud er Xperia Play mere end en almindelig mobil. Spilkontrollen består af en digital D-pad, to analoge touch pads, to ”skulder”-knapper (placeret øverst på bagsiden af kontrollen), og de fire PlayStation ikon-knapper; cirkel, kryds, firkant og trekant. På spiltitelfronten kan du se frem til FIFA10, Need for Speed, The Sims 3, Assassin’s Creed, Guitar Hero og mange, mange flere.

Xperia PLAY henter sin power til både at kunne fungere som mobil og spillekonsol fra en Qualcomm optimeret Snapdragon processor med en 1 Ghz CPU og en Adreno GPU grafik processor, der gør det muligt at spille 3D spil uden hakken – og med et minimalt strømforbrug.

Xperia PLAY vil køre på den seneste Android-platform 2.3 (Gingerbread) og vil være den første PlayStation certificerede enhed på markedet. Det betyder, at den vil have adgang til PlayStation® spilindhold, der leveres via PlayStation Suite initiativet, der pt. er under udvikling af Sony Computer Entertainment og lanceres senere i år.

Sony Ericsson har indgået partnerskaber med en række af de bedste spiludgivere for at skabe et godt udbud af spil til Xperia PLAY op til lanceringen og efter. Spillene bliver tilgængelige via Android Marketplace. Blandt de kommende Xperia PLAY spiltitler er: EA’s Need for Speed, Sims 3 og verdens første mobil-multiplayer version af FIFA 10. Fra GLU Mobile/Activision kommer Guitar Hero, mens Gameloft’s titler indeholder Assassin’s Creed og Splinter Cell. Sony Ericsson indgår også partnerskab med Unity Technologies, og kommer til at bruge deres pris-vindende udviklingsplatform for at sikre en lind strøm af 3D spil i høj kvalitet.

En præ-installeret applikation vil gøre det nemt for brugerne at finde og downloade spil, der er optimeret til at blive spillet på Xperia PLAY; få adgang til seneste spillede spil; og se information om de spil som man har downloadet.

Sony Ericsson Xperia PLAY kommer på gaden i næste måned.


Lagt på 21. februar 2011 af KP
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Ford
 Subaru
 Chevrolet
 GUBI
 Faber
 Rosendahl
 Andre artikler
Huawei Watch GT 2
Huaweis nye smartwatch GT 2 kommer i to modeller med hver to varianter, der alle byder på...
Læs mere
OnePlus 7T Pro McLaren Edition
OnePlus 7T Pro McLaren er inspireret af det velkendte McLaren-design...
Læs mere
OnePlus 7T Pro
OnePlus 7T Pro er en del af det nye premium-smartphone line-up, der kører på OxygenOS 10.0-softwaren for at...
Læs mere
OnePlus 7T
Den nye OnePlus 7T byder på et dristigt nyt look, der indeholder et avanceret triple-kamera setup...
Læs mere
Samsung Galaxy Fold
Samsung Galaxy Fold er en helt ny type smartphone, som kombinerer stor mobilitet, en større skærm og et alsidigt kamera i en...
Læs mere
Sony Xperia 5
Xperia 5 har det bedste fra Xperia 1 i et mindre design, hvor 21:9 CinemaWide-skærmen bevares...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds