ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Venlighed er evnen til at elske mennesker mere end de fortjener.

Samsung Galaxy S II


Galaxy S blev lanceret forrige sommer og blev en global succes med mere end ti millioner solgte eksemplarer verden over. Nu kommer efterfølgeren Galaxy S II. Og den er større, bedre, lettere, slankere, hurtigere og smartere.

Større og bedre
Skærmen er på hele 4,27 tommer og er en forbedret version af Samsungs succesfulde skærmteknologi, Super AMOLED. Billedet er krystalklart med en skarphed, der giver en uovertruffen detaljerigdom – selv når du er udendørs eller ser fra en skæv vinkel. Samtidig er det lykkedes Samsung at mindske skærmens energiforbrug.

Lettere og slankere
Til trods for at Galaxy S II er fyldt med tekniske innovationer og er større end sin forgænger, er den faktisk noget lettere med sine 117 gram. Dette skyldes hovedsageligt den videreudviklede og tynde Super AMOLED skærm. I det hele taget er Galaxy S II meget slankere i sit design. Den er kun 8,49 millimeter tyk, hvilket er 1,5 millimeter tyndere end Galaxy S. Det gør Galaxy S II til markedets tyndeste smartphone.

Hurtigere og smartere
Hvor smart kan en mobiltelefon blive? Tænk hvis den var så smart, at den selv var i stand til at læse sms’er. Eller hvis den kunne oversætte sprog ved at man indtalte et ord eller en sætning i mikrofonen, og mobiltelefonen efterfølgende kunne læse sætningen højt på et andet sprog gennem højttaleren eller som tekst. Så smart er Galaxy S II! Den læser sms’er op og oversætter fra ét sprog til et andet.

Galaxy S II har den seneste version af det hurtigst voksende operativsystem, Android 2.3. Sammen med en Dual Core processor giver det den mest unikke touch-fornemmelse Samsung nogensinde har skabt til en mobil, også selvom man kører flere programmer samtidigt.

Og med en 3G-forbindelse, som kan håndtere op til 21 megabit per sekund, får du en meget hurtig dataoverførsel, der vil blive værdsat, når du ser streamet film/TV eller spiller online spil på den store farverige skærm.

Musik, spil og aviser kan downloades på Music Hub, Game Hub og Readers Hub. Og kontakten til dine nære og kære holder du via Social Hub, der samler alle kontaktmuligheder på ét og samme sted.

I Social Hub er alle vennernes aktiviteter samlet på et og samme sted. Telefonbogen er forbundet med mailen, kalenderen og sociale medier som Facebook og Twitter. Social Hub giver dermed én fælles indgang til vennernes statusopdateringer, tweets, e-mails og kalenderhenvisninger. Så udskifter din ven sit Facebook billede, ændres det automatisk i telefonbogens kontaktbillede.Lagt på 5. april 2011 af KP
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 UnderCover by LE KLINT
 Faber
 Natuzzi
 Subaru
 Chevrolet
 Hyundai
 Andre artikler
Huawei Watch GT 2
Huaweis nye smartwatch GT 2 kommer i to modeller med hver to varianter, der alle byder på...
Læs mere
OnePlus 7T Pro McLaren Edition
OnePlus 7T Pro McLaren er inspireret af det velkendte McLaren-design...
Læs mere
OnePlus 7T Pro
OnePlus 7T Pro er en del af det nye premium-smartphone line-up, der kører på OxygenOS 10.0-softwaren for at...
Læs mere
OnePlus 7T
Den nye OnePlus 7T byder på et dristigt nyt look, der indeholder et avanceret triple-kamera setup...
Læs mere
Samsung Galaxy Fold
Samsung Galaxy Fold er en helt ny type smartphone, som kombinerer stor mobilitet, en større skærm og et alsidigt kamera i en...
Læs mere
Sony Xperia 5
Xperia 5 har det bedste fra Xperia 1 i et mindre design, hvor 21:9 CinemaWide-skærmen bevares...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds