ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 Citat
Det er en skam, at jeg ikke er sådan et vidunderligt menneske, som folk siger, jeg er, for verden kunne godt bruge nogen af den slags.
Alan Alda

HTC Sensation


HTC Sensation viderefører HTC's velkendte design med et udseende og en udstråling, der signalerer høj klasse takket være de afrundede former og kabinettet, som er udført i et enkelt stykke aluminium. Den 4,3-tommers qHD-skærm viser indhold i høj opløsning, mens hjertet i HTC Sensation er en kraftfuld Qualcomm Snapdragon-dobbeltkerneprocessor på 1,2 GHz, der giver en hurtig oplevelse af telefonens funktioner og mulighed for at vise flot grafik.

HTC Sense
Den fornemmelse af kvalitet, der kendetegner HTC Sensation, fuldendes af den nyeste version af HTC Sense-oplevelsen. Den byder på en række nye funktioner og forbedringer, der hjælper brugeren med at have det sjovere og få mere fra hånden. Eksempelvis byder HTC Sense nu på en aktiv låseskærm, som brugeren selv kan tilpasse. På den måde kan brugeren forvandle låseskærmen til et vindue til sine vigtigste oplysninger, der opdateres i realtid. Brugeren kan fx få vist sociale opdateringer, fotos, vejrudsigt eller aktiekurser blot ved at tænde skærmen. Den nye aktive låseskærm fungerer også som en personligt tilpasset genvej til de mest benyttede funktioner. Man kan fx foretage telefonopkald, sende en e-mail, tage et billede etc. med samme hurtige fingerbevægelse, der normalt låser telefonen op.

Et andet eksempel på videreudviklingen af HTC Sense er vejrudsigten, der nu kommer med mere uddybende grafik og også med lydeffekter.

HTC Sense gør det også nemmere at gemme og dele særlige øjeblikke. HTC Sensation er udstyret med et 8-megapixel-kamera, der ikke kun tager flotte fotos, men som tager dem præcis det øjeblik, brugeren ønsker det, takket være en ny lynhurtig udløser. HTC Sensation kan også optage videoklip i fuld 1080p-HD med op til 30 billeder i sekundet og fuld stereolyd. Med den nye Video Trimmer-funktion kan man beskære sine optagelser, så de nemmere kan deles med familie og venner.

HTC Watch
HTC Sensation er en smartphone, der er bygget fra bunden for at give en sofistikeret og videreudviklet multimedie-oplevelse. Takket være den 4,3-tommers skærm kan brugerne se film, som det er meningen, de skal vises – i stort format, uden at blive beskåret og uden sorte felter udenom. HTC Sensation er også den første smartphone med HTC Watch - en tjeneste, der giver brugeren direkte adgang til en stor samling af film og tv-serier. HTC Watch downloader film gradvist, så det er muligt at se filmene uden at skulle vente på, at hele filmen er hentet. Med HTC Watch kan man vælge, om man vil købe eller leje filmene, og hvis man køber dem, så kan man se dem på op til fem forskellige HTC-enheder.

Lagt på 9. maj 2011 af KP
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Hyundai
 GUBI
 Menu
 Ford
 Faber
 Chevrolet
 Andre artikler
Stabilisator til mobilen
Zhiyun Smooth 4 forvandler din mobiltelefon til et professionelt videokamera...
Læs mere
Samsung Galaxy A9
Verdens første mobiltelefon med fire bagkameraer...
Læs mere
Samsung Galaxy Note9
Samsung Galaxy Note9 har en 6.4” stor Super AMOLED-skærm, det største batteri nogensinde i en Samsung-telefon, samt en...
Læs mere
OnePlus 6
OnePlus har løftet sløret for deres nye premium flagskib OnePlus 6...
Læs mere
Ny P20-serie fra Huawei
I den nye P20-serie har der især været fokus på at give kameraet et markant løft i forhold til tidligere modeller...
Læs mere
Samsung Galaxy S9 og S9+
Som den første telefon med den appen SmartThings forud-installeret, fungerer Galaxy S9 og S9+ som en styreenhed for...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Bil & Motor
  Bil Nyheder
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds