ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Der hvor forandringens vinde blæser, bygger nogle mennesker læhegn, mens andre bygger vindmøller.

HTC Sensation


HTC Sensation viderefører HTC's velkendte design med et udseende og en udstråling, der signalerer høj klasse takket være de afrundede former og kabinettet, som er udført i et enkelt stykke aluminium. Den 4,3-tommers qHD-skærm viser indhold i høj opløsning, mens hjertet i HTC Sensation er en kraftfuld Qualcomm Snapdragon-dobbeltkerneprocessor på 1,2 GHz, der giver en hurtig oplevelse af telefonens funktioner og mulighed for at vise flot grafik.

HTC Sense
Den fornemmelse af kvalitet, der kendetegner HTC Sensation, fuldendes af den nyeste version af HTC Sense-oplevelsen. Den byder på en række nye funktioner og forbedringer, der hjælper brugeren med at have det sjovere og få mere fra hånden. Eksempelvis byder HTC Sense nu på en aktiv låseskærm, som brugeren selv kan tilpasse. På den måde kan brugeren forvandle låseskærmen til et vindue til sine vigtigste oplysninger, der opdateres i realtid. Brugeren kan fx få vist sociale opdateringer, fotos, vejrudsigt eller aktiekurser blot ved at tænde skærmen. Den nye aktive låseskærm fungerer også som en personligt tilpasset genvej til de mest benyttede funktioner. Man kan fx foretage telefonopkald, sende en e-mail, tage et billede etc. med samme hurtige fingerbevægelse, der normalt låser telefonen op.

Et andet eksempel på videreudviklingen af HTC Sense er vejrudsigten, der nu kommer med mere uddybende grafik og også med lydeffekter.

HTC Sense gør det også nemmere at gemme og dele særlige øjeblikke. HTC Sensation er udstyret med et 8-megapixel-kamera, der ikke kun tager flotte fotos, men som tager dem præcis det øjeblik, brugeren ønsker det, takket være en ny lynhurtig udløser. HTC Sensation kan også optage videoklip i fuld 1080p-HD med op til 30 billeder i sekundet og fuld stereolyd. Med den nye Video Trimmer-funktion kan man beskære sine optagelser, så de nemmere kan deles med familie og venner.

HTC Watch
HTC Sensation er en smartphone, der er bygget fra bunden for at give en sofistikeret og videreudviklet multimedie-oplevelse. Takket være den 4,3-tommers skærm kan brugerne se film, som det er meningen, de skal vises – i stort format, uden at blive beskåret og uden sorte felter udenom. HTC Sensation er også den første smartphone med HTC Watch - en tjeneste, der giver brugeren direkte adgang til en stor samling af film og tv-serier. HTC Watch downloader film gradvist, så det er muligt at se filmene uden at skulle vente på, at hele filmen er hentet. Med HTC Watch kan man vælge, om man vil købe eller leje filmene, og hvis man køber dem, så kan man se dem på op til fem forskellige HTC-enheder.

Lagt på 9. maj 2011 af KP
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Natuzzi
 Jesper Holm
 GUBI
 Ford
 Rosendahl
 UnderCover by LE KLINT
 Andre artikler
Huawei Watch GT 2
Huaweis nye smartwatch GT 2 kommer i to modeller med hver to varianter, der alle byder på...
Læs mere
OnePlus 7T Pro McLaren Edition
OnePlus 7T Pro McLaren er inspireret af det velkendte McLaren-design...
Læs mere
OnePlus 7T Pro
OnePlus 7T Pro er en del af det nye premium-smartphone line-up, der kører på OxygenOS 10.0-softwaren for at...
Læs mere
OnePlus 7T
Den nye OnePlus 7T byder på et dristigt nyt look, der indeholder et avanceret triple-kamera setup...
Læs mere
Samsung Galaxy Fold
Samsung Galaxy Fold er en helt ny type smartphone, som kombinerer stor mobilitet, en større skærm og et alsidigt kamera i en...
Læs mere
Sony Xperia 5
Xperia 5 har det bedste fra Xperia 1 i et mindre design, hvor 21:9 CinemaWide-skærmen bevares...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds