ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Hvis alt andet slår fejl, så skyd skylden på ham, der ikke taler engelsk.
Homer Simpson

Nikon S1200pj og S100


Nikon styrker sit COOLPIX Style-sortiment med to nye modeller, som hæver standarden for stil og funktion i et kompakt kamerahus. Den første tilføjelse er COOLPIX S1200pj, det seneste kompaktkamera med en integreret projektor. COOLPIX S1200pj er efterfølgeren til COOLPIX S1100pj og tilbyder projicering, der er 20 lumen kraftigere, samt øjeblikkelig forbindelse med iPhone, iPad og iPod Touch, hvilket giver endnu flere muligheder for at dele videoer og billeder. Den anden tilføjelse er COOLPIX S100 – et elegant kamera med multitouch-kontrol med 16 megapixel, en 3,5" OLED-berøringsskærm og mulighed for at tage 3D-billeder.

COOLPIX S1200pj
Aldrig mere skal I flokkes om en lille skærm for at se billeder, videoer eller præsentationer. COOLPIX S1200pj tilbyder endnu flere muligheder for at oprette forbindelse til dit indhold, og den indbyggede projektor gør det nemt at tage billeder og dele dem. S1200pj er efterfølgeren til COOLPIX S1100pj og er nu kompatibel med iPhone, iPad eller iPod Touch. Desuden kan det kobles til en Mac eller en pc, så du med det samme kan sende billeder og videoer op på en flad overflade. Ved 20 lumen med DLP-teknologi er projiceringen kraftigere end nogensinde og kan skabe projicerede billeder i en størrelse fra 26 til 152 cm. Oplyste knapper på kameraet og fjernbetjeningen (ekstraudstyr) sikrer også nem betjening i mørke.

COOLPIX S1200pj giver enestående billeder og videoer med knivskarp opløsning og præcision takket være en 14 megapixel CCD-billedsensor, optagelse af HD-video (720p) med stereolyd, et NIKKOR-vidvinkelobjektiv med 5x zoom og fire funktioner, der automatisk modvirker uskarpe billeder.

COOLPIX S100
COOLPIX S100 er det elegante valg til dem, der ønsker et kamera, som er nemt at bruge og perfekt at have med sig. Denne slanke model, som er den perfekte blanding af sofistikeret stil og højteknologisk ydelse, leveres i markant pink, rød eller sort og har et 18,1 mm bredt kamerahus, som lægger godt i hånden og nemt kan være i en lomme eller en taske. Multitouch-kontrolpanelet registrerer omgående berøringen fra dine fingre, og betjeningen er utrolig intuitiv på en stor 8,7 cm OLED-skærm.

Til dem, der vil have det sjovt med fotograferingen, er COOLPIX S100 udstyret med en ny 3D-optagelsesfunktion. Denne særlige 3D-optagelsestilstand kombinerer to billeder taget fra forskellige positioner for at skabe et 3D-billede, der kan afspilles på 3D-kompatible fjernsyn og computere. Som alle COOLPIX-modeller leverer S100 en fremragende ydelse under alle lysforhold med den yderst følsomme 16 megapixel CMOS-sensor. Det har også fuld HD-videooptagelse (1080p) med stereolyd, NIKKOR vidvinkelobjektiv med 5x zoom, anti-rystelsesteknologi og særlige lysindstillinger som f.eks. aftenportræt.

Funktionen Easy Panorama udvider billedet endnu mere ved at tilbyde 360- og 180-billeder. Mens du panorerer lodret eller vandret over et motiv, tager kameraets CMOS-sensor en hurtig serie billeder, som flettes sammen, så de med det samme skaber et smukt panoramabillede.

Lagt på 25. august 2011 af KP
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Chevrolet
 Subaru
 Hyundai
 Natuzzi
 Menu
 GUBI
 Andre artikler
Bose Portable Home Speaker
Bose Portable Home Speaker er en trådløs højttaler til hjemmet, en bærbar Bluetooth-højttaler og en stemmestyret højttaler i ét...
Læs mere
Mærk Bassen med Sonys nye WH-XB900N
Fordyb dig i bassen med de nye WH-XB900N trådløse høretelefoner fra Sony...
Læs mere
Samsung Galaxy Watch Active
Sundhed i hverdagen er mere end bare at tælle trin. Galaxy Watch Active tager en...
Læs mere
Huawei AI Cube
Højtalere med kunstig intelligens og en 4G-router behøver ikke være to forskellige devices. Huaweis nye AI Cube forener kvalitetslyd og...
Læs mere
Harman Kardon Citation
Harman Kardons nye Citation-serie er skabt til at fornøje både øjne og ører...
Læs mere
OnePlus Bullets Wireless
OnePlus introducerer nu deres nyeste høretelefoner Bullets Wireless...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds