ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 Citat
Jeg siger bare, at man skal være glad for vejret, så længe man kan trække det´.
Storm P

SousVide Supreme


Udkogte grøntsager eller gennemstegte bøffer uden smag er enhver madelskers mareridt. Den slags episoder kan dog heldigvis undgås, hvis hjemme-gourmeten bruger ordentligt kram.

Med de amerikanske vandovne i produktserien SousVide Supreme er det muligt at kontrollere tilberedningen af mad i detaljer uden at være uddannet kok. Rent teknisk fungerer ovnen sådan, at maden tilberedes over længere tid og ved en lavere temperatur. Det giver et mere perfekt resultat end gennem brug af pander og gryder, og der er mere smag og flere vitaminer i kosten. Kødet eller grøntsagerne ligger nemlig i en vakuumpakket pose, der kan holde på evt. marinade og samtidig forhindre fordampning. Vakuumeffekten skabes med den medfølgende forsegler, som privatpersoner nemt kan betjene.

Sous vide betyder ”under vakuum” og er en fransk teknik, der kendes fra gourmetrestauranter verden over. Faktisk er den ofte hemmeligheden bag de kendte kokkes lækre retter. Bl.a. Heston Blumenthal (The Fat Duck) og verdensmester Rasmus Kofoed (Geranium) benytter sig af sous vide.

”Man får det møreste kød, du kan drømme om! Jeg vil beskrive sous vide som den smag, hvor man kommer tættest på oprindelig mad. Alt smager 100 %, som det skal, da alle smagsnuancer og saften bliver i emnet. Hvis man benytter en stegeso, vil tingene f.eks. sive ud. Metoden bliver mere og mere udbredt, og nu hvor prisen er konkurrencedygtig, vil flere private også gøre det,” siger gourmetkok Jan Larsen, der bl.a. har arbejdet på Hotel D’Angleterre og Noma.

Med en maskine som f.eks. SousVide Supreme Original er det let at tilberede den perfekte roastbeef. Temperaturen kan justeres, så serveringen får de præcis 56 grader, en kok ville anbefale, og langtidstilberedningen gør, at kødet i praksis ikke kan få for meget eller brænde på.

Vandovnene til sous vide kan købes fra 2.895 kr. på sousvide.dk. Inkl. i prisen medfølger original vakuumforsegler + 42 poser og livsvarig produktsupport. Butikken er eneste danske forhandler med varen på lager.

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Jesper Holm
 Faber
 Rosendahl
 UnderCover by LE KLINT
 GUBI
 Menu
 Andre artikler
Vipp lancerer to nye lamper
Vipp udvider lampeserien med varianter af deres væglampe og pendel...
Læs mere
Södahl Pansy
Find ro i soveværelset med sengetøj, der emmer af landlig idyl...
Læs mere
Rosti Mixkande i rustfrit stål
En af køkkenets helt store klassikere lanceres nu i rustfrit stål...
Læs mere
Elfa tophængte skydedøre
I takt med at boligpriserne stiger i de fleste dele af landet, er vi nødt til at optimere vores boligareal. Elfa tophængte skydedøre...
Læs mere
Revolutionerende låger med unikke egenskaber
Nano-teknologien indtager køkkenet i form af de nye FENIX laminatlåger, som nu...
Læs mere
Personlig vandseng fra Akva Waterbeds
Den danske producent Akva Waterbeds fremstiller hver vandseng specielt...
Læs mere
Le Klint Lamella
Le Klint Lamella er moderne design og samtidig en tidsløs klassiker i Le Klints sortiment...
Læs mere
 ZoomRooms
 Faber
 GUBI
 Jesper Holm
 Menu
 Natuzzi
 Rosendahl
 UnderCover by LE KLINT
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Bil & Motor
  Bil Nyheder
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds