ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Når en mand åbner bildøren for sin kone er det enten en ny bil eller en ny kone.
Prince Phillip

Skisverige opruster


De første bookinger er for længst tikket ind og snart går det for alvor løs når tusindvis af danskere booker skiferien til Sverige. VisitSweden har set nærmere på den kommende sæsonens nyheder fra det svenske vinterlandskab - og der bydes i år på godt nyt for både familierne og vovehalsene.

Med fly, tog, båd, bus og bil går turen nordpå for mange tusinde danskere i vintermånederne. Og hvad enten destinationen hedder Idre Fjäll, Sälen, Åre, Funäsfjällen eller et af de mange andre svenske skiområder, kan danskerne se frem til nyheder og tiltag, der vil gøre denne sæsons skiferie ekstra god.

”Tendens er ret tydelig, skidestinationerne har op til denne sæson fokuseret på at skabe endnu bedre forhold for familierne både hvad angår lifter og aktiviteter uden for pisterne, og så udbygger man Sveriges mange snowparks, der i forvejen regnes for nogle af Europas bedste, således at vovehalse i alle alderskategorier også kan få stillet deres adrenalintørst,” siger Anna Kron Boysen, presseansvarlig for VisitSweden.
Nærhed, tryghed, leg og udfordring
Sidste sæson var snemæssigt en af de allerbedste nogensinde og det er noget man allerede nu kan mærke på forudbestillingerne til denne sæson:

”En destination som eksempelvis Branäs melder om rekord mange tidlige bookinger. Og generelt mærker vi at visheden om de gode svenske sneforhold spiller en vigtig rolle for danskerne valg af Sverige. Dertil kommer at danskerne sætter stor pris på, at de svenske destinationer er designet til og efterlever principperne om, at servicen skal være helt i top, indkvarteringen så tæt på pisterne at man stort set kan køre til og fra sin hytte på ski samt at skiløbet er lige dele legende og udfordrende for alle aldersgrupper og niveauer,” siger Anna Kron Boysen

Og netop det at alle i familien kan få det maksimale ud af skiferien er et område man hos VisitSweden fokuserer meget på, at gøre danskerne bevidste omkring:

”Vi er meget opmærksomme på at Sverige har et fantastisk ry som familiernes favorit, og det er vi glade og stolte over. Men det er også vigtigt at få med, at hvad enten man er til vilde snowparks eller jomfruelig offpiste eller sågar heli-skiing så er det også noget man kan i Sverige endda i de selv samme områder som tager sig godt af børnene og byder på lækre hytter for hele familien,” siger Anna Kron Boysen og fremhæver her Funäsfjällen, Vemdalen, Kläppen og Åre som gode eksempler på dette.

Læs mere om alle sæsonnyhederne på skiferie.visitsweden.com


Lagt på 4. oktober 2011 af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Rejsefeber.dk
 Spies
 Andre artikler
Med luksustog gennem Rocky Mountains
Det vestlige Canada og det nordvestlige hjørne af USA er med sine...
Læs mere
Apollo Mondo Boutique
Den kommende sommer åbner Apollo dørene til et helt nyt hotelkoncept i deres Apollo Mondo-portefølje...
Læs mere
 ZoomRooms
 Rejsefeber.dk
 Spies
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds