ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 Citat
Andre lever for at spise, jeg spiser for at leve.
Sokrates

AnneMad med mere


Journalist, kok og tv-vært Anne Hjernøe har haft stor succes med sine små retter fra hele verden, der går under fællesbetegnelsen AnneMad. Nu følger hun bestselleren fra 2008 op med en ny stor bog, hvor hun har samlet alle sine AnneMads-opskrifter, både de gamle og over 80 nye og spændende af slagsen. En del af dem er nordiske, andre spanske og italienske, endnu andre vil have storbysnit, da vi til efteråret kan glæde os til at se Anne lave AnneMad i New York på tv.

AnneMad er indbegrebet af Anne Hjernøes måde at kokkerere på. En masse små retter, der gerne må ramme bordet som haglbyger og derefter forsvinde som dug for solen. Mad, der søger for, at dine smagsløg aldrig keder sig.

AnneMad er derfor som sædvanligt inspiration til en anderledes og mere underholdende måde at spise på med flere små retter til aftensmad i stedet for én stor - uden at det bliver mere kompliceret eller tidskrævende af den grund. Langt de fleste af bogens retter helt enkle og lige til at gå til i køkkenet.

Hvad med fx Rimmet og letrøget laks med rygeostdip, Agerhøne i æble, Kylling i karry, Nudelsalat eller Krabbekager fra New York, Svinekæber i Pedro Ximenez sherry, Grillet gedeost på rosmarinblade og Appelsinmarmelade med mandler eller Nordisk jordskokkesuppe med østers? For blot at nævne et par af de nye opskrifter.

Titel: AnneMad med mere
Forfatter: Anne Hjernøe
Forlag: Politikens Forlag


Lagt på 13. oktober 2011 af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Rosendahl
 UnderCover by LE KLINT
 Jesper Holm
 Natuzzi
 GUBI
 Menu
 Andre artikler
Grøn Mad - Let at lave
Grøn Mad - Let at lave er til dig, der gerne vil spise flere grønsager...
Læs mere
Holms desserter
Claus Holm har skiftet salt ud med sukker...
Læs mere
River Cafe
120 opskrifter på italiensk mad, når det er allerbedst fra legendarisk London-restaurant...
Læs mere
Enkelt
Yotam Ottolenghi er stjernekokken, der revolutionerede det grønne køkken med sin sans for smagssammensætning...
Læs mere
Lev sundt året rundt
Slankekure, lynkure, suppekure og juicekure lover alle en sundere livsstil og en slank krop. Du kan tabe dig på kort sigt, men...
Læs mere
Regnbuemad
Myten siger, at der for enden af regnbuen findes en værdifuld skat. Måske er der noget om det. I kogebogen "Regnbuemad" bliver...
Læs mere
Power Bowls
Grød og power bowls er blevet et kæmpe sundhedsfænomen, og med denne bog kan du komme med på bølgen...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Bil & Motor
  Bil Nyheder
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds