ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Venlighed er evnen til at elske mennesker mere end de fortjener.

Ny ølfustage fra Heineken


Ønsket om en frisk og kølig fadøl til festen, fodboldaftenen eller julefrokosten er let at opfylde med Heinekens brugervenlige og nydesignede fustage, DraughtKeg. Heineken DraughtKeg rummer fem liter premium-øl og en integreret cylinder med kulsyre, så du nemt kan tappe din egen fadøl - med stil!
En kold fadøl til den store middag, frokostbordet eller fodboldaftenen giver på ingen må-de mening, hvis løsningen er et traditionelt fadølsanlæg. Det problem har Heineken løst med udviklingen af DraughtKeg, som gør det muligt at nyde en helt autentisk fadøl fra et alt-i-ét-anlæg. Vægten er sølle 5,5 kilo inklusive de 5 liter premium-øl. DraughtKeg er ude ud i butikkerne med et helt nyt design.

Fustagen er drikkeklar, når den er nedkølet til 5 grader. Det nye design rummer en køleindikator, som skifter farve, når tem-peraturen er perfekt. Når du har klikket den smarte tap-hane på, kan du skænke øllet i et let hældende glas. Så har du snart en frisk fadøl i hånden. Og du kan nemt skænke flere til dem, som er samlet omkring dig. DraughtKeg er skabt til dem, som elsker at nyde og dele en fadøl af høj kvalitet, uanset hvor du er – uden-dørs eller indenfor.

Når DraughtKeg er nedkølet til 5 grader kan den sagtens holde sig tilstrækkelig kølig nogle timer frem, men det er naturligvis oplagt at beskytte den mod varme eller sol.

Unikt produkt – flere fordele
Heineken DraughtKeg er et unikt fadølssystem, der takket være den integrerede og pa-tenterede kulsyrepatron adskiller sig fra andre minifadølsanlæg.

1. Øllet bliver opbevaret under tryk hele vejen til glasset, og det har derfor den samme kvalitet, som hvis det var skænket i en bar eller på en restaurant. Det således er ikke tyngdekraften, som får øllet til at løbe ud af en hane i bunden af fustagen, hvilket ellers kendetegner mange lignende produkter.

2. DraughtKeg er let at betjene, og alle kan finde ud af at skænke deres egen fadøl via den lille tappehane. Fustagen skal blot være afkølet, og du har intet besvær med fx at skulle finde strøm til anlægget.

3. Det konstante tryk i fustagen giver en holdbarhed på hele 30 dage efter at fustagen er åbnet, således at øllet holder en høj kvalitet, indtil der ikke er mere tilbage. I de fleste an-dre mini-fustager bliver øllet iltet, så snart den første øl bliver tappet, hvilket giver en kort holdbarhed.

Du finder Heineken DraughtKeg hos en lang række danske supermarkeder til en vejle-dende pris på 149,95 kroner.

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Rejsefeber.dk
 Spies
 Andre artikler
Irish Coffee
Irish Coffee er en ægte klassiker...
Læs mere
Alternativ til almindelig kaffe
Det er ikke alle, der er vilde med en kop sort kaffe, er du en af dem, så kig med her...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds