ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Der er to typer mennesker i denne verden - de gode og de onde. De gode sover bedre om natten, men de onde ser ud til at nyde de vågne timer mere.
Woody Allen

Aalborg Jule Akvavit


Mere end seks millioner gange skåler vi i Aalborg Jule Akvavit, når vi mødes omkring julefrokostbordet for at fejre højtiden. Traditionen tro hylder Aalborg Jule Akvavit det gamle akvavithåndværk - i år med den 30. udgave i rækken. Til anledningen tappes den kraftige luksusakvavit i nummererede flasker og i begrænset antal.

Aalborg Jule Akvavit blev oprindeligt til som en hyldest til opskriften på den fineste akvavit fremstillet i slutningen af 1800-tallet. I dag står flasken som et symbol på julen og hyggen, når familie og venner samles om den traditionsbundne julefrokost.

Aalborg Jule Akvavit er nu på gaden i sin 30. udgave og indledt med et ’skål’, vil danskerne igen løfte det lille glas med Aalborg Jule Akvavit mere end seks millioner gange, bare i år, vurderer Gitte Seierup, Senior Brand Manager for Aalborg Akvavit ud fra salget gennem årene.

En del af forklaringen bag succesen er den skulpturelle flaske, der hvert år bringer akvavitten på bordet i et nyt elegant design. Det har for længst gjort Aalborg Jule Akvavit til såvel samlerobjekt, såvel som klassisk værtsgave og julegave.

Tappes til mere end ét godt formål
Indholdet destilleres efter samme hævdvundne opskrift som altid med fokus på styrken, en god mængde krydderier og finsprit af høj kvalitet. ”Alkoholstyrken ligger traditionen tro på 47%, akkurat som da brændevin blev fremstillet for over 100 år siden. Smagen er fyldig med tydeligt præg af kommen og diskrete noter af dild og fennikel, og hertil kanel og appelsin til at fuldende julestemningen,” siger Lars Kragelund, destillatør og R&D-direktør ved Aalborg Akvavit, om juleakvavittens karakter.

Som noget nyt tappes Aalborg Jule Akvavit i et begrænset antal nummererede flasker. De første 10 flasker sættes i samarbejde med Lauritz.com på velgørenhedsauktion 7.-21. november, hvor knap 17.000 tilhængere på Aalborg Akvavits facebookside afgør ved afstemning til hvilket formål. Lauritz.com donerer i den forbindelse alle køber- og sælgersalærer samt hammerslagsgebyrer til den gode sag.

Aalborg Jule Akvavit kommer i år i en eksklusiv sort gaveæske pyntet med et smukt gyldent julehjerte og et diskret 30-tal i baggrunden. Den forhandles i velassorterede supermarkeder til 199,95 kr. og i udvalgte frokostrestauranter.

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Rejsefeber.dk
 Spies
 Andre artikler
Irish Coffee
Irish Coffee er en ægte klassiker...
Læs mere
Alternativ til almindelig kaffe
Det er ikke alle, der er vilde med en kop sort kaffe, er du en af dem, så kig med her...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds