ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Et kompromis er kunsten at dele en kage så alle tror de har fået det største stykke.
Winston Churchill

Rejsegavekort under juletræet


Danskerne vil have rejsegavekort i julegave i år. Det viser en undersøgelse over danskernes julegaveønsker, som Apollo netop har fået foretaget. Aldrig før har rejsegavekort ligget så højt som nummer tre på danskernes ønskeseddel.

”Rejsegavekort under juletræet hitter i år. En netop gennemført undersøgelse viser, at hver femte dansker ønsker sig et rejsegavekort til jul, og at rejsegavekortet ligger nummer tre over danskernes største julegaveønsker før tøj som nummer et og elektronik som nummer to. Erfaringsmæssigt ved vi, at rejsegavekortet af de fleste benyttes efter jul, da det jo er en julegave, men nogle vælger også at indløse det inden juleaften og dermed være under eksotiske himmelstrøg, når alle andre danskere sidder bænket om juleanden i Danmark”, konstaterer Rikke Koks Andreassen, kommunikationschef hos Apollo.

Undersøgelsen viser, at det primært er i aldersgruppen 30-39 år (28 %), at man ønsker sig et rejsegavekort til jul. Men også mange respondenter under 30 år peger på et rejsegavekort (21 %). Rejsegavekort under juletræet hitter mest hos respondenter i Nordjylland (23 %) og i Storkøbenhavn (24 %). Efter tøj som nummer et på ønskesedlen, elektronik som nummer 2 og rejsegavekort som nummer tre, finder man som nummer fire ’penge’ og som nummer fem ’smykker’. På en sjetteplads kommer ’tasker’ ind.

Når børnefamilien rejser ud over jul og nytår – eller efter jul -, tager de som regel til Thailand eller en anden eksotisk destination som Egypten, Jordan eller Cuba. Når par uden børn rejser ud over jul, vil de typisk gerne hen et sted for at se, hvordan man fejrer jul i udlandet. Det er typisk Gran Canaria, hvor man kan opleve juleaften i en af katedralerne i Las Palmas eller Eilat i Israel, hvorfra man nemt kan komme til Jerusalem eller en anden religiøs by og opleve, hvordan jøderne fejrer højtiden. Singler, der rejser ud over jul og nytår – eller efter jul – foretrækker, at der er liv, hvor de kommer hen. Singler tager ofte af sted for at møde andre, og det gør de typisk i større byer.

Undersøgelsen er netop foretaget og gennemført af Kompas Kommunikation med 1.061 respondenter totalt set. Undersøgelsen er repræsentativ, hvad gælder fordelinger på køn, alder og region i Danmark.

Lagt på 8. december 2011 af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Rejsefeber.dk
 Spies
 Andre artikler
Med luksustog gennem Rocky Mountains
Det vestlige Canada og det nordvestlige hjørne af USA er med sine...
Læs mere
Apollo Mondo Boutique
Den kommende sommer åbner Apollo dørene til et helt nyt hotelkoncept i deres Apollo Mondo-portefølje...
Læs mere
 ZoomRooms
 Rejsefeber.dk
 Spies
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds