ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Der er to typer mennesker i denne verden - de gode og de onde. De gode sover bedre om natten, men de onde ser ud til at nyde de vågne timer mere.
Woody Allen

Thailands ukendte perler


Hvorfor ikke besøge et nyt og mindre kendt sted, næste gang du rejser til Thailand? Khanom og Khao Sok i Sydthailand byder på den mest vidunderlige natur og er virkelig et besøg værd.

Khanom ligger ved kysten på Thailands sydøstlige odde og er roligt område med paradisiske strande og smukke bjerge i baggrunden. Kontrasterne med høje bjerge, turkisblåt vand og de omkringliggende øer er betagende.

Ao Khanom er den største bugt i det sydøstlige Thailand med nogle få små, pittoreske hoteller og restauranter, som serverer ægte thaimad. Fra Khanom kan man også tage på skønne bådudflugter med mulighed for at se lyserøde delfiner.

Khao Sok ligger næsten ovre på den anden side af kysten, vestkysten, og er en gigantisk nationalpark med en ældgammel regnskov og et unikt dyre- og planteliv. Nationalparken er med på UNESCOs verdensarvsliste og er noget, du absolut ikke må gå glip af, hvis du er i området.

I junglen findes der over 200 dyrearter og verdens største blomst, som hedder Refflesian. Her har du mulighed for at se vilde tigre, leoparder, aber og andre spændende dyr. En skøn måde at komme frem i Khao Sok på er at sejle i kano langs med Sok-floden, og hvis du vil have mere eventyr, kan du vandre i junglen med en guide. I Khao Sok findes der mange enkle hoteller, og der er også mulighed for at bo i bungalows, som er bygget højt oppe i træerne, eller på såkaldte ”Raft Houses” (flydende bungalows).

Både Khanom og nationalparken Khao Sok er fantastiske steder - Khanom med sine kridhvide strander og Khao Sok med sin vidunderlige natur. Man kan nemt kombinere to dage i Khao Sok med nogle dage i Khanom, og der er stadig relativt få turister her, så vi vil gerne have, at flere skal opdage disse mindre kendte, men uhørt smukke områder, siger Nalinee Pananon, der er direktør for Thailands turistbureau i Stockholm.

At komme til Khanom og Khao Sok
Khanom ligger strategisk mellem lufthavnene i Suratthani og Nakhon Si Thammarat, hvorfra det tager knap to timer til Kahnom med bil eller bus. Khao Sok ligger en tre timers bil- eller busrejse vest fra Khanom nær Andaman-kysten.
Lagt på 14. december 2011 af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Spies
 Rejsefeber.dk
 Andre artikler
Med luksustog gennem Rocky Mountains
Det vestlige Canada og det nordvestlige hjørne af USA er med sine...
Læs mere
Apollo Mondo Boutique
Den kommende sommer åbner Apollo dørene til et helt nyt hotelkoncept i deres Apollo Mondo-portefølje...
Læs mere
 ZoomRooms
 Rejsefeber.dk
 Spies
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds