ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
I gamle dage havde man pinebænke. Nu har man pressen.
Oscar Wilde

Sony Tablet P

Sony Tablet P

Med et nyskabende, sammenfoldeligt design og dobbelt skærm-funktionalitet er Sony Tablet P skabt til at give dig mobil underholdning i topklasse. Sony Tablet P vejer kun 372 gram, indeholder den mobile processor NIVIDIA Tegra2 og tilbyder internetforbindelse via Wi-Fi og 3G. De to 5,5” store berøringsfølsomme skærme kan foldes sammen, så enheden får en samlet størrelse på kun ca. 79x180x26 mm. – lille nok til at have med i jakkelommen.

Sony Tablet P har indbyggede kameraer i både front og bagside, så du både kan tage billeder og optage video med tablet’en. Du kan nemt overføre filer fra andre enheder som f.eks. pc, digitalkamera eller videooptager direkte til Tablet P via USB 2.0-porten og SD-kortindgangen.

Hardware og software i optimalt design
Sony Tablet P byder på to berøringsfølsomme skærme i innovative design, som kan benyttes til forskellige formål. Du kan f.eks. se video på den ene skærm, mens du bruger den anden skærm som fjernbetjening. Eller du kan tjekke e-mail på den ene skærm, mens du bruger den anden som tastatur. De to skærme kan også kombineres til én stor, når du f.eks. browser på nettet. Sony Tablet P’s sammenfoldelige design giver dig mulighed for at tage enheden i jakkelommen eller putte den i tasken, så du nemt kan have den med dig overalt. Du kan endda vende Sony Tablet P om på langs og bruge den til at læse e-bøger på, præcis som var det en almindelig bog.

Skærmen i Tablet S er baseret på Sonys TruBlack-teknologi, der ved at kontrollere brydningen af lyset mellem LCD’en og skærmen, giver mere levende farver, dybere sorte nuancer og et krystalklart billede. Den reducerer også genskin fra sollys og elektrisk lys, så skærmen er let at læse på både indendørs og udendørs.

Hurtig og lækker brugeroplevelse
Quick view: Sonys teknologier med ekstremt hurtige responstider sikrer flydende internet-browsing.

Quick touch: Med hjælp fra flere forskellige Sony-teknologier er de berøringsfølsomme skærme garanter for hurtige responstider og en lækker brugeroplevelse.

Store taster på det virtuelle tastatur udnytter skærmpladsen fuldt ud og tilpasser sig samtidig til den opgave, du er i gang med. F.eks. popper der et numerisk tastatur frem, når du skal indtaste et password, mens autokorrektur-funktionen gør e-mails og sms’er til en leg.

Netværksunderholdning
Sony Tablet P giver dig ubesværet og nem adgang til en spændende verden af netværksunderholdning og andre oplevelser.

Sony Tablet P giver dig mulighed for at styre dine medieenheder trådløst og dele indhold med eksempelvis venner og familie. Personlige billeder og videooptagelser kan streames til DLNA-kompatible tv og andre enheder med bare et enkelt klik. Derudover kan du også streame musik fra Sony Tablet P til trådløse højttalere. Du kan også kontrollere øvrige Sony-enheder via Wi-Fi – deriblandt dit BRAVIA-tv med “Media Remote”-funktionen i Sony Tablet P.Lagt på af KP
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Hyundai
 Natuzzi
 Ford
 Rosendahl
 GUBI
 Subaru
 Andre artikler
Bose Portable Home Speaker
Bose Portable Home Speaker er en trådløs højttaler til hjemmet, en bærbar Bluetooth-højttaler og en stemmestyret højttaler i ét...
Læs mere
Mærk Bassen med Sonys nye WH-XB900N
Fordyb dig i bassen med de nye WH-XB900N trådløse høretelefoner fra Sony...
Læs mere
Samsung Galaxy Watch Active
Sundhed i hverdagen er mere end bare at tælle trin. Galaxy Watch Active tager en...
Læs mere
Huawei AI Cube
Højtalere med kunstig intelligens og en 4G-router behøver ikke være to forskellige devices. Huaweis nye AI Cube forener kvalitetslyd og...
Læs mere
Harman Kardon Citation
Harman Kardons nye Citation-serie er skabt til at fornøje både øjne og ører...
Læs mere
OnePlus Bullets Wireless
OnePlus introducerer nu deres nyeste høretelefoner Bullets Wireless...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds