ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Der er to typer mennesker i denne verden - de gode og de onde. De gode sover bedre om natten, men de onde ser ud til at nyde de vågne timer mere.
Woody Allen

Loewe SoundVision

Loewe SoundVision

Med det nye lydsystem Loewe SoundVision revolutionerer Loewe nu audiomarkedet. Det lille lækre lydanlæg sætter ikke alene nye standarder for lyd, men fremstår også med sit minimalistiske, eksklusive design i den absolutte topklasse. Som All-in-One lydsystem er Loewe SoundVision en fuldstændig uafhængig - og netværkskompatibel – enhed, der enkelt og problemfrit kan integreres i et komplet Home Entertainment-system. En nyudviklet brugermenu sikrer enkel og intuitiv betjening og dermed optimal brugerkomfort – enten via det integrerede 7,5" store Multi Touch-display eller med fjernbetjeningen Loewe Assist.

Det handler om lyd
Loewe SoundVision er proppet med tekniske finesser. Anlæggets brugermenu er utrolig enkel og meget fleksibelt. Det er nemt at vælge sin musik, uanset om man ønsker at lytte til FM-radio, internetradio, cd eller musik fra iPod eller iPhone. De seks indbyggede højttalere, heraf to integrerede subwoofere, giver en fantastisk lydoplevelse, så yndlingsmusikken kommer helt til sin ret. Anlægget kan sluttes et Loewe Home Entertainment-system og/eller brugerens eget hjemmenetværk via LAN-, WLAN- eller Powerline-forbindelse. På den måde opnås også adgang til de musikfiler, der er lagret på brugerens netværk. Med musiktjenesten AUPEO! er det muligt at få anbefalinger på favoritmusik og musiknumre. Den integrerede musik-/mediedatabase Gracenote giver brugeren oplysninger om musiktitler, kunstnere, covers og andre informationer.

Individuelt og med utallige farvemuligheder
Loewe SoundVision er ikke alene et teknisk multitalent. Lydanlægget er også en fryd for øjet, med sit slanke design i Alu Sølv eller Alu Sort og med det skjulte slot-in cd-drev. Det er muligt at udskifte pyntedækslerne på anlæggets endestykker, så brugeren kan tilpasse anlægget efter personlig smag og præferencer. Inlays (pyntedæksler til endestykkerne) fås i et utal af farver, og Loewe SoundVision kan således tilpasses et hvilket som helst miljø og enhver type boligindretning. Anlæggets overside, hvor Multi Touch-displayet er placeret, er fremstillet af poleret og eloxeret aluminium, som understreger dets kvalitet og elegance. Selve anlæggets aluminiumshus er fræset ud i ét stykke.

Den vejledende udsalgspris er kr. 13.499,-

Lagt på af KP
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Chevrolet
 Jesper Holm
 Faber
 GUBI
 Ford
 Rosendahl
 Andre artikler
Bose Portable Home Speaker
Bose Portable Home Speaker er en trådløs højttaler til hjemmet, en bærbar Bluetooth-højttaler og en stemmestyret højttaler i ét...
Læs mere
Mærk Bassen med Sonys nye WH-XB900N
Fordyb dig i bassen med de nye WH-XB900N trådløse høretelefoner fra Sony...
Læs mere
Samsung Galaxy Watch Active
Sundhed i hverdagen er mere end bare at tælle trin. Galaxy Watch Active tager en...
Læs mere
Huawei AI Cube
Højtalere med kunstig intelligens og en 4G-router behøver ikke være to forskellige devices. Huaweis nye AI Cube forener kvalitetslyd og...
Læs mere
Harman Kardon Citation
Harman Kardons nye Citation-serie er skabt til at fornøje både øjne og ører...
Læs mere
OnePlus Bullets Wireless
OnePlus introducerer nu deres nyeste høretelefoner Bullets Wireless...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds