ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Når man endelig er tilfreds, er der altid nogle, som er utilfredse med, at man er tilfreds, og det gør en utilfreds.
Storm P

Populære actionferier

Flere og flere danskere samles om fælles aktiviteter på ferien. Helt tæt på Danmark er mountainbikeferie i Harzen populære. (Foto: FDM travel)

Flere og flere danskere samles om fælles aktiviteter på ferien. Actionferie er populær hos både børnefamilier, venner på forlænget weekendtur, mountainbike-entusiaster og andre med hang til aktiv fritid og flot natur. Tæt på Danmark ligger tyske Harzen og østrigske Flachau, der tilbyder aktiviteter for folk i alle aldre og alle energi- og konditionsniveauer.

Få timers kørsel fra Danmark ligger Harzen og Nordeuropas største mountainbike-område, Volksbank Arena Harz, med ca. 2.000 kilometer cykelstrækninger, 69 forskellige ruter, 55.000 højdemeter, 26 forskellige startpladser og massevis af flot natur. Området er et eldorado for ivrige mountainbike-entusiaster, uanset alder, kondition og erfaring.

Mountainbike-niveauet i Harzen spænder fra let til meget vanskelig, afmærket som ski-pister med blå, rød og lilla for let, middel og svær med højder på mere end 1.000 meter. Harzen byder desuden på fire spændende bikeparks i Thale, Schulenberg, Hahnenklee og Braunlage, hvor man tager mountainbiken med liften op på bjerget og derefter vælger mellem forskellige nedkørsler. Mange steder i Tyskland samt andre steder i Europa som Mallorca og Alsace indbyder i øvrigt til vandreture, hvis man er til mere rolige bevægelser.

Rejsende med mod på friske cykelture i Harzen-bjergene behøver ikke selv medbringe cykler. I de fleste større byer kan man nemlig leje mountainbikes, købe udstyr og få foretaget nødvendige reparationer. Har man egen cykel med, er der flere steder mulighed for at opbevare de tohjulede i aflåste cykelrum.

Hvis man er frisk på at køre lidt længere sydpå, kan en aktiv ferie i østrigske Flachau være en mulighed. Her tilbydes en lang række sportsaktiviteter for hele familien, hvoraf de fleste er inkluderet i opholdets pris. Flachau tilbyder bl.a. fodbold, tennis, badesøer, mountainbike, vandreture, workout, frisbee, beachvolley, bueskydning, basketball, vandpolo, skaterbane, indianerlejr, moderne sportshal, klatretårn, et meget stort klatretovsanlæg og flere andre aktiviteter for hele familien.

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Spies
 Rejsefeber.dk
 Andre artikler
Med luksustog gennem Rocky Mountains
Det vestlige Canada og det nordvestlige hjørne af USA er med sine...
Læs mere
Apollo Mondo Boutique
Den kommende sommer åbner Apollo dørene til et helt nyt hotelkoncept i deres Apollo Mondo-portefølje...
Læs mere
 ZoomRooms
 Rejsefeber.dk
 Spies
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds