ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Vi har kunsten for ikke at dø af sandheden.
Friedrich Nietzsche

Danskernes top 10 destinationer i USA


Mere end 250.000 danskere tog på ferie i USA i 2011. Vestkysten er den ubetingede favoritdestination efterfulgt af New York og Miami. Her er et kig på danskernes top 10 favoritdestinationer i USA i 2011.

USA's vestkyst topper listen
Ikke overraskende er det destinationer på USA's vestkyst der topper listen. En road trip på den klassiske rute i Californien, Arizona og Nevada er for mange den ultimative USA oplevelse og førstegangsrejsende til USA vælger typisk denne rute.

Danskernes top 10 destinationer i USA fordeler sig således på listen (i stigende popularitet):

10. Boston
Populær storby med europæiske træk. Et absolut must for en road trip rundt i New England og Ligger kun 4 timers kørsel fra New York.

9. Denver
Denver har 300 solskinstimer om året – flere end San Diego og Miami Beach. Oplagt start for en road trip rundt i den utrolige natur som Colorado, Utah, Wyoming og South Dakota har at byde på.

8. Seattle
Har et regnvådt ry, men ligger midt i en utrolig alsidig natur så som vulkaner, regnskov og gletchere. Oplagt udgangspunkt for en road trip til nogle af områdets mange nationalparker og evt. Ind i Canada og Vancouver.

7. Chicago
En overset storby som kan tilbyde mange af de samme oplevelser man kan få i New York plus flere som er helt unik for Chicago, bl.a. en stand som ligger downtown. Chicago er start/slut for den legendariske Route 66.

6. Orlando
Med de mange forlystelsesparker i og omkring Orlando er byen foretrukket af mange børnefamilier. Der er også nem adgang til kysten og bl.a. Kennedy Space Center.

5. Las Vegas
Byen er mere end blot kasinoer. I Las Vegas finder man det største koncentration af shopping, gourmet oplevelser og underholdning. Tæt ved ligger både Death Valley og Grand Canyon og så er Las Vegas også et stop på den klassiske road trip rute på vestkysten.

4. Miami
Sommer, strand og kulørte drinks kommer man ikke udenom i Miami South Beach. Det ikoniske Art Deco område som er kendt fra film og tv er en populær destination. Der er ikke langt til de unikke Everglades og man bør tage turen ned til Key West.

3. New York
Mange vælger at inkludere New York som afslutning på en road trip for at kombinere turen med en storbyferie og shopping. Er New York base, så byder Hampton på eksklusive oplevelser og så ligger New York kun 4 timer fra Boston – og endnu tættere på Philadelphia.

2. San Francisco
En af USA's tættest befolkede byer, men det føles ikke sådan. Med Golden Gate Bridge og Alcatraz er San Francisco kendt af alle og ligger optimalt til både korte ture og som stop på den klassiske road trip på vestkysten med Highway 1 langs Stillehavet og Yosemite National Park øst for byen.

1. Los Angeles
Danskernes mest populære destination i USA er Los Angeles. Los Angeles er indbegrebet af den amerikanske drøm med film (Hollywood) og rigdom (Beverly Hills). Man kan næsten ikke undgå at stifte bekendtskab med begge når man er i byen. Los Angeles ligger på den klassiske road trip rute og kan være det foretrukne start/slut sted pga. af strand mm. men kan også blot være fordi flybilletten var billigst hertil.

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Rejsefeber.dk
 Spies
 Andre artikler
Bruxelles
Du behøver ikke være politiker for at tage til Bruxelles, for byen byder på meget mere end politik...
Læs mere
Berlin
Berlin byder på alt lige fra historiske seværdigheder og kunstmuseer i verdensklasse til masser af shopping...
Læs mere
 ZoomRooms
 Rejsefeber.dk
 Spies
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds