ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Mennesket falder af og til over sandheden, men for det meste rejser det sig bare op og går videre.
Winston Churchill

Staarup Haandbryg


Hos Staarup Haandbryg fremstilles de forskellige ølmærker på gammeldags maner. Udover at øllet bliver brygget i gruekedler, som i gamle dage, er der intet gammeldags over, det mere og mere efterspurgte håndbryggeris gyldne dråber.

”Vi har haft rigtig god respons på vores forskellige øltyper og efterspørgslen er mærkbart stigende. Vi oplever at vores kunder i højere grad vil udfordres, i forhold til smag og det forsøger vi at leve op til, uden at miste tråd med traditionerne,” fortæller brygger John Smith.

De forskellige øltyper fra Staarup Haandbryg er blevet godt modtaget af forbrugerne. Opskrifterne er nutidige og smagsvariationerne bærer tydeligt præg af gennemtænkt håndværk, der på en og samme tid virker bekendt men også udfordre smagsløgene. Staarup Haandbryg har netop lanceret Bukkebruse der er deres forårsbryg.

Staarup Haandbryg der ligger mellem marker og enge tæt på Skive og Limfjorden, har siden 2010 brygget specielle overgærede langtidsholdbare øl, på 2 gammeldags gruekedler. Øltyperne fra Staarup er overgærede. Overgæret øl er levende øl. Fra mæskning til øllet er drikkeklart går der minimum 6 uger, men der kan sagtens gå meget længere tid. Nogle af de overgærede øltyper har godt af, at modne og bliver kun bedre hvis man gemmer det.

Certifikatbryg - En opskrift kun til dig
Staarup Haandbryggeri tilbyder også firmaer og private, at få brygget deres helt egen øl, med smagsnuancer valgt af kunden i samarbejde med brygger John Smith. Kundernes egen øl leveres selvfølgelig med egen etikette hvor man kan påtrykke firmalogo, en festlig besked til gæsterne m.m.

”At brygge en helt speciel øl for et firma, en restaurant eller en privatperson er en spændende opgave. Kun fantasien sætter grænser for, hvad man kan bruge som smagsgiver i øl: Vilde planter, ingredienser fra jule¬bagningen, rødder og nødder. Hvis du har en god idé kan vi sammen lave en opskrift, som bringer den gode smag frem,” lover brygger John Smith.

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Rejsefeber.dk
 Spies
 Andre artikler
Irish Coffee
Irish Coffee er en ægte klassiker...
Læs mere
Alternativ til almindelig kaffe
Det er ikke alle, der er vilde med en kop sort kaffe, er du en af dem, så kig med her...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds