ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Den gamle øje-for-øje filosofi fører kun til, at alle til sidst bliver blinde.
Martin Luther King

Tempt Skinny Bitch


Der er godt nyt til dem, der ikke drikker hvad som helst. Nu fås den berømte Skinny Bitch-drink bestående af danskvand og vodka nemlig for første gang på flaske og gør med sit naturligt lave kalorieindhold lidt lettere at feste. Skinny Bitch fås i to smagsvarianter: Den klassiske med citron og i ny smagsvariant med blåbær.

Nu bliver det lidt lettere at skære ned på kalorierne uden at gå glip af det sjove. Tempt Skinny Bitch er som såkaldt ready to drink en drikkeklar forfriskning på flaske bestående af danskvand og vodka som eneste ingredienser – præcis som originalen, der har gået sin sejrsgang på alverdens barer.

Let alternativ uden sukker
Skinny Bitch er med sit kalorieindhold på blot 32 kcal pr. 100 ml. et let alternativ til cider og andre drinks på flaske med højt sukkerindhold. En typisk flaskedrink med alkohol og sukker indeholder til sammenligning normalt 60 kcal pr. 100 ml. Det er med andre ord ikke så underligt, at det ofte er den friske og knap så søde Skinny Bitch, der ryger over disken, når særligt de unge kvinder går i byen.

"Weekenden handler ikke om at tælle kalorier, men den er og bliver en synder, når det kommer til alkohol. Især de unge og sundhedsbevidste kvinder tænker over, hvad de drikker. Skinny Bitch har i lang tid været det forfriskende alternativ til sukkerholdige drinks, og derfor er vi glade for endelig at kunne tilbyde den populære drink på flaske,” siger Christian Lund-Martorell, der er Brand Manager hos Tempt.

Suveræn smag i to varianter
Traditionelt serveres den kalorielette drink med citron, hvilket giver en blid og mindre sød smag. Denne udgave udgør den ene af de i alt to smagsvarianter af den nye Skinny Bitch. Den anden er en helt ny variant med smag af blåbær.

Meget tyder på, at de festglade danskere allerede har taget nyheden til sig: En smagstest foretaget af analyseinstituttet GfK viser, at smagen i den nye ready to drink er helt i top. Det bekræftes af, at Skinny Bitch er blevet revet væk siden den kom på hylderne:

”Vi kan allerede nu se, at folk har taget rigtigt godt imod Skinny Bitch. Vores smagstest viser, at den friske og mindre søde smag er et hit hos rigtigt mange. Samtidig går salget strygende, hvilket blot bekræfter, at der er en stigende interesse for det kalorielette alternativ, når vi går i byen for at have det sjovt,” siger Christian Lund-Martorell.

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Rejsefeber.dk
 Spies
 Andre artikler
Irish Coffee
Irish Coffee er en ægte klassiker...
Læs mere
Alternativ til almindelig kaffe
Det er ikke alle, der er vilde med en kop sort kaffe, er du en af dem, så kig med her...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds